Picknick Concert "Tussen weien en dalen" | Agenda | De Groote Heide
Agenda

Ervaar de rust van de geweldige natuur en de dynamiek en gezelligheid er omheen.

van alles te doen op De Groote Heide
agenda evenementen De Groote Heide
Naamloos-2.jpg
Naamloos-3.jpg
Naamloos-1.jpg
a8744227-b10c-4a6b-9b49-7f1a02890c68.jpg

Picknick Concert "Tussen weien en dalen"

Gezelschap/orkest, Muziekfestival, Varia - zondag 02 juli 2017

Zondag 2 juli 2017 vanaf 14:00


Huize Agnetendal, Dommelstraat , 5551 TA, Valkenswaard

Op zondag 2 juli verzorgen het Groot(s) Orkest en het Leerlingenorkest van harmonie De Dommelecho voor de eerste keer het concert ‘Tussen weien en dalen’. Het programma begint om 14.00 uur en vindt plaats in de tuin van Huize Agnetenal in Dommelen - bij velen ook bekend als de oude kaarsenfabriek van Rombauts aan de Dommelstraat. Aan het programma wordt medewerking verleend door Theatergroep Valkenswaard. De toegang is gratis.

Op deze middag worden (onder meer) voorproefjes gegeven van het groot evenement ‘Friends in MoNUments’, dat De Dommelecho en Theatergroep Valkenswaard eind november over het voetlicht brengen in De Hofnar.

Picknick

‘Tussen weien en dalen’ is niet zomaar een concert, het is een picknickconcert - eten en drinken zijn tegen vriendelijke prijzen beschikbaar. En dat allemaal in de prachtige entourage van Huize Agnetendal.

Iedereen is welkom dit gezellige, luisterrijke concert bij te wonen. Bezoekers kunnen zelf hun picknickkleed meebrengen, maar er zijn ook voldoende banken en tafels om aan plaats te nemen.
Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.