Signeersessie John Flanagan | Agenda | De Groote Heide
Agenda

Ervaar de rust van de geweldige natuur en de dynamiek en gezelligheid er omheen.

van alles te doen op De Groote Heide
agenda evenementen De Groote Heide
Naamloos-2.jpg
Naamloos-3.jpg
Naamloos-1.jpg
8e79ff15dd28587fb167c181b4bbf6a1b4dfe1e8.jpg

Signeersessie John Flanagan

Lezing/Debat - vrijdag 02 juni 2017

Vrijdag 2 juni 2017 vanaf 19:30


Signeersessie John Flanagan, Nieuwe Emmasingel 48, 5611 AM, Eindhoven

Er komt een nieuw deel in de Vroege Jaren Reeks. En daarom komt schrijver John Flanagan naar Nederland. Op 2 juni kun je hem bij ons ontmoeten voor handtekeningen, foto's en nog veel meer. Kom jij ook? Meld je aan via info@vanpiere.nl

De vroege jaren van de Grijze Jagers
Voordat ze hun sporen verdiend hadden als de beroemdste Grijze Jagers van het land en als onvolprezen leiders van het Jagerkorps, waren de jonge Halt en Crowley al vastbesloten om de wereld te verbeteren.

Over De Vroege Jaren deel 2
In dit tweede deel van de spannende voorgeschiedenis van de Grijze Jager-reeks draait alles om strategie en tactiek en leren we hoe Halt de beroemdste van alle Grijze Jagers is geworden. Nu hij zijn straf voor hoogverraad is ontlopen, verzamelt Morgarath een leger woeste Wargals om de pas gekroonde koning Duncan te verslaan. Halt bereidt zich voor op een bijna onmogelijke taak: hij moet de vijand bespioneren en daarvoor moet hij de kliffen van de Bergen van Nacht en Regen beklimmen, iets wat volgens iedereen ondoenlijk is. Het lukt Halt dit waagstuk te volbrengen, en bij de veldslag die daarop volgt wordt het lot van het koninkrijk Araluen beslist.

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.