Bloemencorso | Agenda | De Groote Heide
Agenda

Ervaar de rust van de geweldige natuur en de dynamiek en gezelligheid er omheen.

van alles te doen op De Groote Heide
agenda evenementen De Groote Heide
Naamloos-2.jpg
Naamloos-3.jpg
Naamloos-1.jpg
06ed29b2-16a3-488c-95b6-d017a326b940.jpg

Bloemencorso

Spel of quiz, Grootstedelijk evenement - zondag 10 september 2017

Zondag 10 september 2017 vanaf 10:00


Bloemencorso, Markt , 5554 CA, Valkenswaard

Jaarlijks op de tweede zondag van September organiseert de Stichting Bloemencorso Valkenswaard haar dahliaparade in het centrum van Valkenswaard. Deze parade bestaat uit prachtige wagens volledig bedekt door dahlia’s. Tezamen met verschillende muzikale acts is de stoet een feest voor de zintuigen waarop meer dan 30.000 bezoekers afkomen. Het jaarlijks wisselende thema wordt doorgevoerd in zowel de wagens als de acts daaromheen, in een combinatie van straat- en muziektheater.

Corso Valkenswaard laat op zondag 10 september 2017 weer vol trots veertien prachtige corsowagens zien. Het centrale thema is: 65 jaar Efteling in bloemen. Een jubileumjaar voor de Efteling en daarmee ook een unieke samenwerking tussen de Efteling en Corso Valkenswaard! Elk buurtschap is geïnspireerd door één van de attracties of sprookjes van de Efteling. De creativiteit van alle buurtschappen zorgt voor een kleurrijke en Eftelingwaardige corsoparade. De parade begint om 14.00 uur. Tweemaal trekt de volledige parade voorbij.

Op en rondom het parcours zijn ook diverse Efteling karikaturen aanwezig. Van ’s ochtends 11.00 tot ’s avonds laat is er volop vermaak voor jong en oud. Op het Rabobank Kinderplein kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken. Gedurende de gehele dag zijn er veel live optredens van loopgroepen, fanfares en showbands uit heel Nederland en als afsluiting de muzikale afsluiting tijdens Dahlia Afterparty op de Statie.
Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.