Avondvierdaagse Maarheeze | Agenda | De Groote Heide
Agenda

Ervaar de rust van de geweldige natuur en de dynamiek en gezelligheid er omheen.

van alles te doen op De Groote Heide
agenda evenementen De Groote Heide
Naamloos-2.jpg
Naamloos-3.jpg
Naamloos-1.jpg
56c14d11-c124-4166-8a49-c1625744fc7b.jpg

Avondvierdaagse Maarheeze

Sportevenement, Varia, Wandeltocht - dinsdag 06 juni 2017

Dinsdag 6 juni 2017 vanaf 18:00


De Smeltkroes Theater en Cultuur, kijkakkers 1, 6026 ER, Maarheeze

De lopers starten iedere dag tussen 18.00 uur en 18.30 uur. We vertrekken net als afgelopen jaren iedere dag vanaf een andere locatie en daar komen we ook weer aan. Zie meer informatie hieronder. De KBO heeft ook dit jaar weer 4 mooie, nieuwe routes gemaakt! En het Gilde zorgt er opnieuw voor dat met behulp van pijlen aan bomen en lantaarnpalen verkeerd lopen wordt voorkomen.
De laatste avond proberen we er een extra groot feest van te maken door wandelaars net als vorig jaar te vragen verkleed te komen! Ook nodigen we iedereen uit om de wandelaars langs het laatste stuk van de route aan te moedigen of feestelijk in te halen. Net als vorig jaar de laatste avond bij de Smeltkroes, natuurlijk met muziek en een lekker drankje. Mocht het regenen, dan mogen we het hier binnen gezellig maken en opdrogen. Jonge deelnemers die verkleed komen, mogen een verrassing grabbelen! Voor de tieners hebben we een andere verrassing in petto…
Vind je 4 avonden lopen te veel en wil je bijvoorbeeld maar 1 avond meelopen? Dat kan! Inschrijven voor 1 avond kan iedere avond op de startlocatie en de kosten per avond bedragen dan €1,- (uiteraard zonder medaille).
 
Inschrijven Let op! Inschrijven via de website kan tot en met vrijdag 2 juni! Na 2 juni is aanmelden nog mogelijk op dinsdagavond 6 juni op de startlocatie (voetbalkantine op Sportpark de Romrijten). Hoe meer voorinschrijvingen via de site hoe sneller er gestart kan worden op de avonden zelf! Je kunt je eenvoudig aanmelden door hiernaast te klikken op ‘Schrijf je hier in!’
NB: Indien er minder dan 20 inschrijvingen zijn op de 8 km afstand, komt deze helaas te vervallen en loop je automatisch de 5 km routes.

Vertrek locaties en feestelijke “intocht” Ook dit jaar willen we weer iedere dag vanaf een andere locatie vertrekken. De vertrek locatie is per dag ook de aankomst locatie. Let op, de locaties zijn anders dan vorig jaar! • Dinsdag 6 juni: Voetbalkantine op Sportpark de Romrijten (Philipsweg 2) • Woensdag 7 juni: Manege de Boschhoeve (Bospad 2, Soerendonk) • Donderdag 8 juni: Scouting Kizito (De Vloeten 4, Soerendonk) • Vrijdag 9 juni: De Smeltkroes (Kijkakkers 1)
Op vrijdag 9 juni worden de deelnemers hopelijk feestelijk bij de Smeltkroes binnengehaald.
 
Begeleiding kinderen Net als voorgaande jaren, zal de organisatie NIET zorgen voor begeleiding van eventuele groepjes. De organisatie is dus ook niet verantwoordelijk voor de begeleiding van de jongste deelnemers. Mocht je in groepsverband willen lopen dan kan dat natuurlijk. IEDER LID van een groepje moet echter APART ingeschreven worden. Dit om te voorkomen dat er bij wijzigingen in groepjes iets mis gaat met de verdeling van de medailles. Het is dus van belang je startkaart niet kwijt te raken.
Medailles Iedere ingeschreven deelnemer krijgt (indien alle dagen de volledige route is gelopen) een officiële KWBN-medaille. foto3Iedere keer dat je meeloopt met een avond4daagse van de KWBN, kun je een vervolg-medaille ontvangen. De eerste keer krijg je dus een medaille waarop staat dat je voor de eerste keer hebt meegelopen. De tweede keer ontvang je een medaille met een 2 erop, de derde keer een medaille met een 3 enzovoort. Mocht je al eerder de avond4daagse hebben meegelopen (in Maarheeze of elders), dan kun je dit aangeven bij je inschrijving. Dit jaar geven we voor de tweede keer de nieuwe medailles van de KWBN uit. De oude medailles worden inmiddels niet meer geleverd.
 
Kosten De kosten voor deelname bedragen bij voorinschrijving via de site € 4,-. Mocht je je niet of te laat hebben ingeschreven, dan kun je je op de eerste avond (dinsdag 6 juni) melden bij de startlocatie. Je kunt dan voor € 5,- alsnog meelopen. Omdat na-inschrijvingen op de eerste avond bewerkelijk zijn en hiermee voor vertraging zorgen, willen wij iedereen nadrukkelijk verzoeken VOORAF in te schrijven via deze website. Wandelaars die geen medaille hoeven, ontvangen een korting van € 1,-. Maar zo’n mooi bewijs van deelname wil toch iedereen?!
De avond4daagse is er voor iedereen! Dus jong en oud: loop gezellig mee!
Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.