Ledûb Volleybal Toernooi 2016 | Agenda | De Groote Heide
Agenda

Ervaar de rust van de geweldige natuur en de dynamiek en gezelligheid er omheen.

van alles te doen op De Groote Heide
agenda evenementen De Groote Heide
Naamloos-2.jpg
Naamloos-3.jpg
Naamloos-1.jpg
c312ddda-a35b-47c3-bfa2-e9ca561d9177.jpg

Ledûb Volleybal Toernooi 2016

Sportevenement - zondag 11 juni 2017

Dag Van Tot Toelichting
Vrijdag 9 juni 2017
Zaterdag 10 juni 2017
Zondag 11 juni 2017


Ledûb Volleybal Toernooi 2016, Poelderstraat 4, 6021 JZ, Budel

Een weekend vol feest, volleybal en gezelligheid. Dat is wat het het Ledûb Volleybal Toernooi elk jaar gegarandeerd te bieden heeft. Komend jaar is het alweer de 47e editie en deze zal plaatsvinden op 9, 10 & 11 juni.
Een volleybal walhalla In het tweede weekend van juni zal het sportpark van Budel omgetoverd worden tot een waar volleybal walhalla, inclusief camping. Het is dan weer tijd voor het Ledûb Volleybal Toernooi! Of je nu een echte prof bent of een beginneling, iedereen is welkom! Naast zelf een balletje overspelen kun je op het terras de hele dag door genieten van hoog niveau beachvolleybal. De 1e divisie beach dames & heren zullen namelijk in Budel neerstrijken.
Lekker eten en feest! Ook aan de lekkere trek is dit jaar gedacht. Onze welbekende toernooihamburger zal namelijk samen met vele andere lekkernijen op het menu staan. In de avonduren zal sporthal de Zuiderpoort the place to be zijn. Op vrijdag- en zaterdagavond zullen onder andere de topbands Khick en Royal Beat op het programma staan. Kortom, het Ledûb Volleybal Toernooi belooft ook komend jaar weer één groot feest te worden! Enthousiast? Klik dan snel op de inschrijven knop. Nog niet enthousiast? Bekijk dan de onderstaande aftermovie van vorig jaar maar eens!
Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.