Het adembenemende Geheim | Agenda | De Groote Heide
Agenda

Ervaar de rust van de geweldige natuur en de dynamiek en gezelligheid er omheen.

van alles te doen op De Groote Heide
agenda evenementen De Groote Heide
Naamloos-2.jpg
Naamloos-3.jpg
Naamloos-1.jpg
57c0f88a7818b992f7446d9a6cdf2c52ff4d355d.jpg

Het adembenemende Geheim

Workshop - maandag 12 juni 2017

Maandag 12 juni 2017 Vanaf 19:00 tot 20:30


Het adembenemende Geheim, Emmasingel 22, 5611 AZ, Eindhoven

Er is een adembenemend geheim waar nog maar zeer weinig mensen weet van hebben. Logisch, want het is nog een geheim. Het is echter tijd om dit geheim te delen, zodat meer mensen er hun voordeel mee kunnen doen. De essentie is heel eenvoudig: Leef gezond, adem rustig.

Leef gezond, adem rustig

Dat klinkt raar, zult u denken: van minder ademen, word je gezonder? Waarom hebben we dan allemaal geleerd om juist dieper adem te halen? Hoe vaak horen we als goedbedoeld advies ‘Haal maar eens lekker diep adem’. Pas toen ik zèlf ervaarde hoeveel beter ik mij voelde door juist rustiger te ademen had ik mijn missie gevonden. En helemaal toen ik met eigen ogen zag wat het deed voor mijn dochter met astma.

Deze wetenschappelijk bewezen ademmethode kan de oorzaak aanpakken van stress of spanning, hyperventilatie, astma, COPD, snurken, slaapapneu, hooikoorts of verkoudheid. Om dit begrijpen neem ik u mee naar de wereld van zuurstof en koolstofdioxide, spanning en ontspanning, sporten en niets doen en een diepe en rustige ademhaling. Bovendien krijgt u concrete tips waar u al mee aan de slag kunt om uw gezondheid te verbeteren.

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.