Pure Food Event | Agenda | De Groote Heide
Agenda

Ervaar de rust van de geweldige natuur en de dynamiek en gezelligheid er omheen.

van alles te doen op De Groote Heide
agenda evenementen De Groote Heide
Naamloos-2.jpg
Naamloos-3.jpg
Naamloos-1.jpg
b9b556633021784bb556830c0b1a37ce756cce58.jpg

Pure Food Event

Culinair - zondag 02 juli 2017

Zondag 2 juli 2017 Vanaf 12:00 tot 17:00


Pure Food Event, Celebeslaan 30, 5641 AG, Eindhoven

Pure Food Event
Het evenement vindt plaats op het erf van de Wasvenboerderij temidden van de akkers en het groen. En dat is precies het kenmerk van het Pure Food Event: natuur en voedsel gaan prima samen. Een culinaire markt met biologische, eerlijke en streekproducten. Lokale producenten laten hun producten beleven. Met demonstraties, presentaties en proeverijen. Voor verantwoord lekker eten.

Viva Vega!
Steeds meer Nederlanders eten minder of geen vlees vanwege hun gezondheid, dierenwelzijn of het milieu. Van vegetariërs en veganisten tot flexitariërs, mensen die op sommige dagen vlees laten staan. Op het Pure Food event laten we zien en proeven dat een dagje zonder vlees ook lekker kan zijn.

Kom stadsbier proeven van eigen graan, groente tekenen, insecten proeven en natuurdesem brood bakken. Vegetarisch restaurant “Bij Albrecht” tovert met groente. Er zijn stands met natuurkruiden, zeewier, biologische vleesvervangers, bijzondere bonen en salades, paddenstoelen, streekfruit, vergeten graanrassen en oergroente. Viva Vega!

 

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.