Opening Mozaïekwandeling Dommelen | Agenda | De Groote Heide
Agenda

Ervaar de rust van de geweldige natuur en de dynamiek en gezelligheid er omheen.

van alles te doen op De Groote Heide
agenda evenementen De Groote Heide
Naamloos-2.jpg
Naamloos-3.jpg
Naamloos-1.jpg
e58abfe9-4eae-4e2f-9af1-94700882bc45.jpg

Opening Mozaïekwandeling Dommelen

Varia, Wandeltocht - zaterdag 24 juni 2017

Zaterdag 24 juni 2017 vanaf 15:00


Opening Mozaïekwandeling Dommelen, Bergstraat , 5551 AX, Valkenswaard

Op zaterdag 24 juni zal Wethouder Tindemans om 15.00 uur de eerste mozaïek tegel leggen bij de Dorpspomp op het Martinusplein in Dommelen.

In maart heeft Wijkraad Dommelen meegedaan met het landelijke project NL-Doet ( van het Oranje Fonds) en omdat Valkenswaard uitgeroepen is tot Wandelgemeente van het jaar 2017, heeft wijkraad Dommelen het initiatief genomen om inwoners van Dommelen een stoeptegel te laten mozaïeken, ieder naar zijn/haar eigen ontwerp en goed passend binnen ons wijkplan “Doe mee(r) met Dommelen”
Op diverse plaatsen in Dommelen zijn deze tegels inmiddels gelegd, die de weg wijzen naar bijzondere (historische) plaatsen. De tegels samen vormen een “8”, dwz. dat de wandeling bestaat uit twee afzonderlijk te lopen lussen van ieder ongeveer anderhalf uur. De eerste lus is vanaf za. 24 juni te lopen. Er zijn nog tegels in de maak voor de tweede lus van de wandeling. Ook die zal zo spoedig mogelijk gelegd worden. In samenwerking met de VVV en Heemkunde is er ook een mooie folder ontwikkeld, waarin enkele historische plaatsen kort beschreven worden.
Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.