Kom aan Tafel bij WOMEN Inc.! | Agenda | De Groote Heide
Agenda

Ervaar de rust van de geweldige natuur en de dynamiek en gezelligheid er omheen.

van alles te doen op De Groote Heide
agenda evenementen De Groote Heide
Naamloos-2.jpg
Naamloos-3.jpg
Naamloos-1.jpg
ef78cb23100f1280079be616605ee1c402e1e8c1.jpg

Kom aan Tafel bij WOMEN Inc.!

Workshop - vrijdag 07 juli 2017

Vrijdag 7 juli 2017 Vanaf 19:00 tot 21:00


Kom aan Tafel bij WOMEN Inc.!, Emmasingel 22, 5611 AZ, Eindhoven

Om een volgende stap te kunnen zetten heb je drie dingen nodig: een concreet en helder doel, genoeg lef om de stap te zetten en het juiste netwerk. Dat is waar aanTafel over gaat.

Ik ben gespreksleider voor vrouwenorganisatie Women Inc. Op een laagdrempelige manier neem ik je mee en wandelen we samen met andere vrouwen door het doelgesprek. Je hoeft er niets voor te kunnen of te doen, alleen jezelf zijn en een open houding aan nemen.D eze avond gebruik ik de techniek van de Jumpmethode.Wil je wel iets, maar weet je nog niet precies wat? Of weet je al wat je wilt, maar nog niet hoe je daarmee aan de slag kunt gaan? Deel je successen (hoe groot of klein ook), vertel waar je naartoe wilt en krijg tips en advies. Het Doelgesprek levert je gegarandeerd nieuwe denkrichtingen en energie op. Het maakt niet uit of je werkt of niet het is vóór alle vrouwen.Ik ben een ervaren gespreksleider en weet een veilige rustige sfeer te creëren waarin alles er gewoon mag zijn.Voel je welkom.  


Over WOMEN Inc.
Vrouwennetwerk WOMEN Inc. weet uit tien jaar ervaring wat er speelt bij vrouwen. Maar ook wat er rondom vrouwen speelt in de maatschappij. Die onderwerpen, vraagstukken, discussiepunten of breekpunten zet WOMEN Inc. op de agenda bij de politiek, het bedrijfsleven, instituten, wetenschappers, overheden en vrouwen zelf om verandering te realiseren. WOMEN Inc. motiveert vrouwen om na te denken over hun volgende stap: waar wil je naartoe, wat zijn je dromen? Om vrouwen hierin te versterken organiseert WOMEN Inc. het hele jaar door allerlei activiteiten voor vrouwen.

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.