Zomerfestival | Demain tout commence | Agenda | De Groote Heide
Agenda

Ervaar de rust van de geweldige natuur en de dynamiek en gezelligheid er omheen.

van alles te doen op De Groote Heide
agenda evenementen De Groote Heide
Naamloos-2.jpg
Naamloos-3.jpg
Naamloos-1.jpg
460f4643eddc81d5c6c2c5f3708b9679c1d691d0.jpg

Zomerfestival | Demain tout commence

Film - dinsdag 22 augustus 2017

Dag Van Tot Toelichting
Maandag 21 augustus 2017 16:30
Dinsdag 22 augustus 2017 21:30


Zomerfestival | Demain tout commence, Kastanjelaan 500, 5616 LZ, Eindhoven

Komisch Frans drama over een onconventionele alleenstaande vader wiens leven dreigt te veranderen als de moeder van zijn dochtertje plots opduikt. De hoofdrol is voor Omar Sy, die in 2011 in één klap wereldberoemd werd met de filmhit Intouchables.

Zomerfestival: een greep uit de beste films van het afgelopen seizoen voor maar € 5,- per film. Heb je een goede titel gemist? Kom ‘m deze zomer alsnog bekijken op groot scherm!

Samuel (Omar Sy) leidt een zorgeloos leven aan de zonnige zuidkust van Frankrijk met veel feest en weinig verantwoordelijkheden. Tot Kristin (Clémènce Poésy), een van zijn vroegere veroveringen, langskomt en vertelt dat hij de vader is van haar paar maanden oude baby, Gloria. Als Kristin ervandoor gaat en de baby bij Samuel achterlaat vertrekt hij halsoverkop naar Londen om haar terug te brengen naar haar moeder, maar zonder succes. Vader en dochter vestigen zich in Londen waar Samuel als stuntman gaat werken en zich ontpopt tot een liefdevolle, onconventionele vader. Acht jaar later zijn hij en Gloria een onafscheidelijk duo. Maar dan duikt de moeder van Gloria opnieuw op en wil ze haar dochter terug.

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.