Alegria Festival | Agenda | De Groote Heide
Agenda

Ervaar de rust van de geweldige natuur en de dynamiek en gezelligheid er omheen.

van alles te doen op De Groote Heide
agenda evenementen De Groote Heide
Naamloos-2.jpg
Naamloos-3.jpg
Naamloos-1.jpg
01909024a1c3573cdf1254f69a63033985c18421.jpg

Alegria Festival

Muziekfestival - zondag 23 juli 2017

Dag Van Tot Toelichting
Zondag 23 juli 2017 14:00 22:00


Alegria Festival, Ketelhuisplein 1, 5617 AE, Eindhoven

Op zondag 23 juli is het zover, de vierde editie van Alegría Festival! Het Ketelhuisplein op Strijp-S staat dan weer geheel in het teken van Alegría Festival! Alegría is een gratis Latin en Caribisch festival in Eindhoven waar iedereen welkom is! Een festival waarbij je kan genieten van Latin live muziek, Latin dj’s, een wereld markt met verschillende producten en diensten, heerlijk eten en drinken, dansworkshops en allerlei doe-activiteiten voor jong & oud! Alegría heeft aan iedereen gedacht. We heten jullie dan ook van harte welkom op zondag 23 juli vanaf 14.00 tot 22.00 uur op het Ketelhuisplein!

Op Alegría hebben wij ook onze eigen wereldse markt, Mercado, waar je lekker langs onze marktkraampjes kunt wandelen met verschillende leuke producten en diensten. Ook aan de kinderen is er gedacht, er is een speciale Kids Area waar spellen en activiteiten zullen plaatsvinden. Voor ieder wat wils, niemand hoeft zich op Alegría te vervelen!

Het eten mag natuurlijk ook niet missen! Over het hele terrein zijn er eetkraampjes aanwezig met wereldse gerechten die variëren van Mexicaans, Cubaans, Venezolaans, Jamaican BBQ, Surinaams tot Caribbean food. Er zijn deze dag voldoende eetplekken aanwezig, waar samen kan worden genoten van al het lekkere eten! Op Alegría Festival zijn er standaard drankjes aanwezig, maar ook cocktails en andere wereldse dranken mogen natuurlijk niet ontbreken op dit evenement!

Net zoals de eerdere edities van Alegría Festival zijn de dans area’s Salsa, Bachata en Kizomba weer aanwezig. Er zijn voldoende activiteiten te doen zoals bijvoorbeeld onze verschillende dansworkshops. Maar er valt zeker meer te zien dan alleen de dansvloer. Alegría Festival een dag vol ALEGRÌA voor jong & oud!

Algería Festival wordt ook dit jaar medemogelijk gemaakt door:

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.