Happy Sunday Fest | Agenda | De Groote Heide
Agenda

Ervaar de rust van de geweldige natuur en de dynamiek en gezelligheid er omheen.

van alles te doen op De Groote Heide
agenda evenementen De Groote Heide
Naamloos-2.jpg
Naamloos-3.jpg
Naamloos-1.jpg
d88b8675a8d1f05d813a1f7b4bbb3d6abd3bc685.jpg

Happy Sunday Fest

Muziekfestival - zondag 20 augustus 2017

Zondag 20 augustus 2017 Vanaf 13:00 tot 22:00


Happy Sunday Fest, Oirschotsdijk 2, 5651 GC, Eindhoven

Happy Sunday Fest; Genieten van muziek in het mooiste park van Eindhoven!

Volgens vele Eindhovenaren is het Philips de Jonghpark het mooiste park van Eindhoven. Dit park, wat in 1920 door de Philips familie aan Eindhoven is geschonken, is een groene oase van rust in de drukke binnenstad. Elk jaar stelt het park haar poorten één weekend open voor een festival. Dit jaar heeft Happy Sunday Fest de eer om dit evenement in te mogen vullen. Op zondag 20 augustus kan Eindhoven en omgeving genieten van de beste coverbands uit Nederland met o.a. een tribute aan Elvis Presley, de Rolling Stones, U2, Mumford & Sons en de Editors. 

Happy Sunday Fest is een totaal festival wat veel meer te bieden heeft dan alleen muziek. Op het terrein is een foodplein ingericht met 8 foodtrucks die de lekkerste gerechten vers bereiden. Bij een goede hap hoort natuurlijk ook een lekker drankje. Dit kan verkregen worden bij enkele speciaalbier barren waar een ruim assortiment aan speciaal bieren wordt geschonken. Genoeg van al het eten en drinken? Loop dan even langs 1 van de vele marktkraampjes op de mini Hippie Markt. Kortom voor ieder wat wils. Kom heerlijk genieten in het park op Happy Sunday Fest!

Foodtrucks

Naast een goede muzikale programmering heeft Happy Sunday Fest meer te bieden. Maar liefst 8 foodtrucks zullen de innerlijke mens voorzien van het beste eten. Dit wordt allemaal vers en ambachtelijk bereidt.

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.