Santa run Heeze | Agenda | De Groote Heide
Agenda

Ervaar de rust van de geweldige natuur en de dynamiek en gezelligheid er omheen.

van alles te doen op De Groote Heide
agenda evenementen De Groote Heide
Naamloos-2.jpg
Naamloos-3.jpg
Naamloos-1.jpg
Santa run Heeze

Santa run Heeze

Evenement - zaterdag 16 december 2017

17.45 tot 19.15 uur


Strabrecht plein - Heeze

Op zaterdag 16 december wordt de jaarlijks Santa run weer georganiseerd! In Heeze komt het kerstgevoel en de gezelligheid naar boven. De straten van het dorp zullen helemaal rood kleuren want honderden kerstmannen, kerstvrouwen en kerstkinderen zullen deze dag ongeveer 3 kilometer gaan lopen, voor een goed doel! 

Dit jaar is het goede doel: De basisscholen van Heeze, dit zijn er 4. Namelijk basisschool de Dirk Hezius, De Merlebos, De Trumakkers en kindcentrum De Parel. De opbrengst van de loop zal hier dus heengaan, en het zal gebruikt worden om de basisscholen een veilige en gezonderde leefomgeving te geven voor de kinderen. Het parcours zal wandelend worden afgelegd, de ene met de hond, de ander met de kinderwagen en weer een ander met misschien wel een rolstoel! In ieder geval zal iedereen hetzelfde kerstmanpak dragen. 

Loop dus gezellig mee, het wordt een dolle boel en alle opbrengst gaat naar een goed doel. Kom met je vriendgroep, gezin, sportvereniging, collega's of buurt in actie!Wil of kun je niet meelopen maar toch het goede doel steunen? Een vrijwillige bijdrage kunt u overmaken op bankrekening: NL10RABO0184502314 t.n.v. Stichting Goede Doelen Rotaryclub Heeze.

Schrijf je nu in!
Inschrijven voor de Santarun kun je al doen via deze link. Rotary Heeze stelt ook nog een aantal pakken gratis ter beschikking. Wat moet je hiervoor doen? Stuur een foto van je eigen sportteam naar de redactie van HeezeLeende24 via: redactie@heeze24.nl, en uit alle ingezonden foto's wordt een winnend team gekozen dat gratis mag deelnemen aan de editie van 2017!

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.