Spinningmarathon voor het Toon Hermans Huis Weert | Agenda | De Groote Heide
Agenda

Ervaar de rust van de geweldige natuur en de dynamiek en gezelligheid er omheen.

van alles te doen op De Groote Heide
agenda evenementen De Groote Heide
Naamloos-2.jpg
Naamloos-3.jpg
Naamloos-1.jpg
f7881803-1f42-4715-aeed-252dbed3213a.jpg

Spinningmarathon voor het Toon Hermans Huis Weert

Sportevenement, Varia - zondag 12 februari 2017

Zondag 12 februari 2017 vanaf 12:30


Fitlife, Sportlaan 7, 6021 KA, Budel

SPINNINGMARATHON: FITLIFE GOES BACK TO THE 90'S!


Ja, ja! Hij zit er weer aan te komen, de jaarlijkse spinningmarathon voor het goede doel! En wel op zondag 12 februari, van 13.00u tot 17.00u! Vanwege het grote succes van de afgelopen jaren vindt deze editie wederom plaats in de Zuiderpoort!

Ook dit keer gaan we de uitdaging aan om 4 uur aaneengesloten te spinnen. Maar 1 of 2 uur meedoen mag natuurlijk ook!


Natuurlijk doen we dit alles niet zomaar! Het doel van de Spinningmarathon is minimaal € 9.000,- inzamelen voor het Toon Hermans Huis in Weert. 


Dit jaar neemt het team van Fitlife je op een reis door de zorgeloze jaren '90! Jaren gevuld met Tamagotchi's, TMF, Happy Hardcore, Super soakers, Boy- & Girlbands, Flippo's en heel veel foute hits!

Het wordt de vetste editie met hysterische acts, vette muziek en natuurlijk veel euro's die we ophalen voor het Toon Hermans Huis Weert!

Ook dit jaar wordt het weer een fantastische dag die bol staat van het entertainment, lekker eten, maar vooral een hoog ‘fun'gehalte! 


We starten de dag om 12.30u met een geweldige opening en natuurlijk staat om 17.00u voor alle aanwezigen het pastabuffet weer klaar! Jij kunt dus jouw steentje bijdragen door op zondag 12 februari mee te spinnen! Voor 10 euro per uur doe je al mee! Maar elke euro telt! Ook als je niet mee fietst is dit een evenement wat je niet wilt missen.


Ieder uur worden er tal van prijzen verloot die beschikbaar gesteld zijn door lokale winkeliers. Alle deelnemers aan de Marathon doen automatisch gratis mee aan de loterij. 

Er worden ook nog losse lootjes à € 1,- verkocht. Deze kunnen zowel gekocht worden door deelnemers op de fiets, als door toeschouwers of vrijwilligers. Uiteraard gaan alle opbrengsten direct naar het goede doel!

INSCHRIJVEN:


Trap jij mee voor het goede doel? Download dan hier jouw inschrijfformulier en sponsorbrief: 

http://tinyurl.com/h3mpu4m

 


Je kunt het inschrijfformulier mailen naar info@fitlife-budel.nl of afgeven bij de balie van Fitlife (Instraat 9A Budel). 


Bij het inschrijfformulier zit een sponsorbrief, met deze brief kunnen jouw collega's, vrienden & familie jouw deelname sponsoren! 


Hang hem dus gerust op bij jouw werk plek of laat hem rondgaan bij familie of vrienden met de feestdagen! Kom fietsen of aanmoedigen en draag jouw steentje bij!


Iedereen is welkom! Benader dus vrienden en familie om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Toon Hermans Huis!


Ook niet-leden van Fitlife mogen meefietsen of komen supporteren!TRAP MEE TEGEN KANKER!Een filmpje met de beelden van de aftermovie van 2016, om alvast in de stemming te komen.


https://www.facebook.com/FitlifeBudel/videos/1079618332150790


Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.