TOPS INTERNATIONAL ARENA | Agenda | De Groote Heide
Agenda

Ervaar de rust van de geweldige natuur en de dynamiek en gezelligheid er omheen.

van alles te doen op De Groote Heide
agenda evenementen De Groote Heide
Naamloos-2.jpg
Naamloos-3.jpg
Naamloos-1.jpg
3cd31e70-7d7b-4790-ab2a-820ee6067ab0.jpg

TOPS INTERNATIONAL ARENA

Sportevenement, Varia - woensdag 10 mei 2017

Vanaf Maandag 8 mei 2017 tot Woensdag 10 mei 2017

Dag
Maandag
Dinsdag
Woensdag


TOPS INTERNATIONAL ARENA, Maastrichterweg 249, 5556 VB, Valkenswaard

Het programma van 2017 is veelzijdig en biedt wedstrijden voor aanstormend talent en voor de absolute top uit de springwereld. Maar Tops International Arena biedt meer. Naast de wedstrijden is er een ruim aanbod aan leuke winkels aan het Place de Concours met in het midden een gezellige bar en eetgelegheden.Een heerlijke plek om even te ontspannen. Tijdens elk evenement is er een after party met een bekende artiest of DJ. Voetjes van de vloer!

De aftrap van het seizoen vindt plaats op 8 mei met een CSI1* en 2* en wedstrijden voor jonge paarden verdeeld over drie dagen. Een evenement dat bekende ruiters graag aanpakken om hun jongere paarden ervaring op te laten doen, maar ook voor het aanstormend talent een goede manier om aan het grote werk te snuffelen en ervan te leren. Een week later, 15 t/m 17 mei, weer dezelfde formule, maar dan met andere ruiters en paarden. Iedereen krijgt een kans om te starten op deze top locatie

In juli wordt het programma weer hervat en dan is het de beurt aan de kampioenen van de toekomst. De erste drie dagen, maandag 17 juli t/m woensdag 19 juli, staat geheel in het teken van de jonge paarden van vijf, zes, zeven en acht jaar. Ruiters, fokkers en vertegenwoordigers van de stamboeken mogen deze dagen gewoonweg niet missen.

Twee dagen later, donderdag 21 juli, zet de jeugd Tops International Arena op zijn kop. Een groot aantal U25 ruiters, Young Riders, junioren, ponyruiters en kinderen zullen dan hun beste beentje voorzetten om zich in the picture te rijden onder luide toejuichingen van familie en vrienden.

Het seizoen wordt afgesloten met de spectaculaire Longines Global Champions Tour wedstrijd. De gehele wereldtop zal hierbij aanwezig zijn en het publiek kan rekenen op topsport en spanning. Springsport op het allerhoogste niveau!

 

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.