Dahliarun | Agenda | De Groote Heide
Agenda

Ervaar de rust van de geweldige natuur en de dynamiek en gezelligheid er omheen.

van alles te doen op De Groote Heide
agenda evenementen De Groote Heide
Naamloos-2.jpg
Naamloos-3.jpg
Naamloos-1.jpg
Dahliarun

Dahliarun

- zaterdag 08 september 2018

Inschrijving: dit kan alléén van te voren via www.inschrijven.nl en t/m 1 september (in verband met de te bestellen materialen).  


Dahliarun, Frans van Beststraat , 5554 EA, Valkenswaard

In het Bloemencorso weekend op zaterdagavond 8 september a.s. organiseert AVV voor de 2e keer een spetterende DahliaRun. Deze funrun is géén echte wedstrijd (er is dus ook geen tijdregistratie) en volgt het parcours van de Bloemencorso. Het is een kleurenloop waarbij je op 2 punten overgoten wordt met gekleurd poeder en op andere punten zullen er obstakels zijn. Iedereen vanaf 5 jaar mag meedoen.

Het parcours is 4,5 km en je hoeft geen getrainde hardloper te zijn om mee te kunnen doen. De start is om 19.00 uur op de Frans van Beststraat te Valkenswaard.

Kosten deelname: kinderen van 5 tot 12 jaar: € 7,50 per persoon; vanaf 12 jaar € 12,50 per persoon. Hiervoor ontvang je ook een startbewijs, T-shirt, zonnebril en monddoekje. 

Inschrijving: dit kan alléén van te voren via www.inschrijven.nl en t/m 1 september (in verband met de te bestellen materialen).  

Bekijk de flyer maar LEES VOORAL de Algemene Voorwaarden 

Oproep vrijwilligers:

Wij zoeken enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers die ons komen helpen want zonder vrijwilligers kunnen wij dit loopspektakel niet organiseren. Neem contact met ons op als je graag je steentje wilt bijdragen via avv.dahliarun@gmail.com.

Nog vragen? Mail dan naar  avv.dahliarun@gmail.com 

 

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.