Digitaal café van Valkenswaard | Agenda | De Groote Heide
Agenda

Ervaar de rust van de geweldige natuur en de dynamiek en gezelligheid er omheen.

van alles te doen op De Groote Heide
agenda evenementen De Groote Heide
Naamloos-2.jpg
Naamloos-3.jpg
Naamloos-1.jpg
ef7afe5e-abea-4e0a-b598-bf6915b9e918.jpg

Digitaal café van Valkenswaard

Varia - dinsdag 13 december 2016

Dinsdag 13 december 2016 Vanaf 10:00 tot 12:00


Bibliotheek De Kempen, De Hofnar 12, 5554 DA, Valkenswaard

Onder het motto Iedereen digitaal organiseren Bibliotheek De Kempen en Cordaad Welzijn elke dinsdag een digitaal café in de bibliotheekvestiging van Valkenswaard. Op 13 december is er om 10.00 uur een presentatie van de vernieuwde website van de gemeente Valkenswaard.


De belastingdienst, de gemeente, het UWV en andere (overheids)instanties: ze stappen allemaal over op elektronische dienstverlening. Het valt niet altijd mee om in die digitale bossen uw weg te vinden. Om daarbij te helpen organiseren Bibliotheek De Kempen en Cordaad Welzijn wekelijks op dinsdag een digitaal café. Daar kunt u terecht met al uw vragen over de snel veranderende digitale wereld.
Themaochtenden Iedere maand staat er een thema centraal bij het digitale café. De themaochtend start om 10:00 uur met een presentatie. Aansluitend staan er deskundige vrijwilligers klaar om u verder te helpen. De rest van de maand kunt u uiteraard tijdens de digitale cafés vragen blijven stellen over dit thema.
Thema december: vernieuwde website gemeente Valkenswaard.  Presentatie en uitleg op dinsdag 13 december om 10.00 uur door Anita Jansen, online communicatieadviseur bij de gemeente Valkenswaard. Stelt u prijs op persoonlijke uitleg of ondersteuning? Neem dan eigen laptop, tablet of smartphone mee. 
Voor later dit jaar zijn de volgende thema’s gepland: Digitaal uw bankzaken doen, belastingzaken, UWV en dan, Online je reis plannen, Vraag voor de gemeente of overheid? Hoe stel ik die digitaal, Zorgverzekering kiezen, Hoe presenteer ik me op Social Media. 
Alle digitale vragen U kunt tijdens het digitale café uiteraard ook vragen stellen over internet, apps, tablets, laptop of smartphone en over veilig te werken op uw pc. 
Het digitale café is voor iedereen vrij toegankelijk en vindt steeds plaats op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur, in de bibliotheekvestiging van Valkenswaard. Het is prettig als u uw eigen tablet, laptop, smartphone of e-reader meeneemt. U kunt ook oefenen met een leentablet of leen-e-reader, als u deze vooraf even aanvraagt.
Iedereen kan digitaal wijzer worden.  Welkom bij de digitale cafés van Bibliotheek De Kempen en Cordaad Welzijn. 
Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.