Avondwandeling langs de Dommel Valkenswaard | Agenda | De Groote Heide
Agenda

Ervaar de rust van de geweldige natuur en de dynamiek en gezelligheid er omheen.

van alles te doen op De Groote Heide
agenda evenementen De Groote Heide
Naamloos-2.jpg
Naamloos-3.jpg
Naamloos-1.jpg
Valkenswaard, De Groote Heide

Avondwandeling langs de Dommel Valkenswaard

- vrijdag 21 april 2017

Avond


Herenboerderij “De Bunker”
Nieuwe Waalreseweg 189, Valkenswaard

Beleef het donker in het Dommeldal bij Valkenswaard. Natuurmonumenten organiseert samen met het IVN Valkenswaard-Waalre en de herenboerderij “De Bunker” bij hoge uitzondering deze unieke avondwandeling in het kader van de WandelWeek Valkenswaard. Laat je verrassen door deze prachtige lichtjestocht.

Hoe donker is het?
Is het donker akelig, spannend of mystiek? En welke bewoners van de natuur leven in het donker? Tijdens de wandeling van ongeveer 5 kilometer langs sfeervolle lichtpunten krijg je een antwoord op deze vragen.

Gids gaat met je mee
Gidsen van Natuurmonumenten en het IVN lichten onderweg enkele geheimen van het donker toe. Zo staan we stil bij het dierenleven in het donker en worden de zintuigen bijzonder uitgeprobeerd. Het is geen griezeltocht, maar een sfeervolle natuurbelevingswandeling.

Meld je vooraf aan
Vanwege de terreingesteldheid is de wandeling ongeschikt voor buggy’s en rolstoelen. Er is een maximum aantal deelnemers die groepsgewijs per kwartier vertrekken. Vooraf aanmelding via de site is nodig. Gegevens hierover volgen nog. Inschrijfgeld bedraagt € 5,00 per persoon. Kinderen gratis.

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.