Filmavond | Agenda | De Groote Heide
Agenda

Ervaar de rust van de geweldige natuur en de dynamiek en gezelligheid er omheen.

van alles te doen op De Groote Heide
agenda evenementen De Groote Heide
Naamloos-2.jpg
Naamloos-3.jpg
Naamloos-1.jpg
Filmhuis

Filmavond

- woensdag 20 maart 2019

20:00


Muziekhuis
De Hoge Weg
6026 RW Maarheeze

Filmavond bij Filmhuis Maarheeze.
TAPAS (regie José Corbacho en Juan Cruz)

Woensdag 20 maart de eerste editie van Filmhuis Maarheeze. Vanaf nu wordt er iedere maand in de zaal van Muziekhuis een ArtHouse film vertoond op groot scherm. Een nieuw initiatief. Deze stichting is in het leven geroepen door Willemien Zaeyen en Irene Thijssen. Twee filmliefhebsters die graag een bezoek brengen aan de mooie, spannende en obscure bioscopen in de regio. Ze nemen nu het heft in eigen handen en organiseren in Maarheeze de eerste filmavond. 
De eerste editie wordt weliswaar op een woensdagavond gehouden, vanaf april zal het maandelijks de vierde donderdag van de maand worden. 
De aftrap wordt gegeven met Tapas. Een Spaanse film van José Carbacho en Juan Cruz. Vijf verhalen kruisen elkaar in een buurt van een grote stad. Het zijn vijf werelden die elkaar ontmoeten in de dagelijkse bezigheden, met een bar, de winkels en een supermarkt als belangrijkste ontmoetingsplaatsen. Deze mensen tonen ons hun zorgen, verlangens en dromen. Mariano en Conchi, twee gepensioneerden die in de buurt wonen, vrezen ziekte en eenzaamheid... Raquel, een vrouw van middelbare leeftijd beleeft een liefde via internet, en voelt hoop en verdriet... De toekomst is onzeker voor César en Opo, twee jongeren die in de plaatselijke supermarkt werken en bezig zijn hun vakantie te organiseren...Lolo ontdekt een andere wereld buiten zijn bar, dankzij Mao, zijn nieuwe kok... Al deze gevoelens tonen ons het leven in een arbeidersbuurt vol genegenheid, humor en bitterheid.

Entree €7,- (incl. tapa)

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.