Grenslandevent: geocoaching | Agenda | De Groote Heide
Agenda

Ervaar de rust van de geweldige natuur en de dynamiek en gezelligheid er omheen.

van alles te doen op De Groote Heide
agenda evenementen De Groote Heide
Naamloos-2.jpg
Naamloos-3.jpg
Naamloos-1.jpg
landkaart en compas (stockfree_pexels)

Grenslandevent: geocoaching

- zondag 22 september 2019

20, 21 en 22 september 


Op 20, 21 en 22 september vindt alweer voor de 10e keer het Grenslandevent plaats, een gratis evenement voor iedereen met een interesse in geocaching. Geocaching is een moderne manier van schatzoeken. Met een GPS ontvanger (dus ook met een smartphone) ga je op zoek naar een schat, oftewel de geocache. In 2010 werd door een aantal vrijwilligers voor het eerst een bijeenkomst georganiseerd voor geocachers. Dit evenement is inmiddels uitgegroeid tot een volledig weekend met diverse activiteiten.

Na een aantal succesvolle jaren in Budel is men vorig jaar verhuisd naar een groter terrein in Leenderstrijp, maar het recept is in al die jaren niet veel veranderd. Op vrijdagavond is er een soort pubquiz waarbij mensen in groepjes vragen moeten beantwoorden voor een ereplaats op het podium. Op de zaterdag zullen enkele nieuw verstopte schatten bekendgemaakt worden waarna je deze meteen kunt gaan zoeken.

Op het evenementen-terrein zelf kunnen ervaren geocachers ervaring delen, kunnen nieuw geïnteresseerden informatie inwinnen en kun je geocaching spulletjes kopen bij een winkeltje. Dit jaar is er speciaal voor het 10-jarig bestaan een munt gemaakt die je kunt registreren via de internationale geocaching website. In de avond is dit jaar een extra feestavond waarbij diverse (on)bekende mensen hun talent laten zien; Je kunt je overigens nog aanmelden! Zondagochtend sluiten we het weekend af met een gezamenlijk ontbijt.

Kom tijdens het weekend gerust eens kijken bij Riestenblik, Paaldijk 7 in Leenderstrijp. Meer informatie en de volledige agenda via de website: www.grenslandevent.nl

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.