Vogelkijk- en luisterwandeling in Heempark Eindhoven | Agenda | De Groote Heide
Agenda

Ervaar de rust van de geweldige natuur en de dynamiek en gezelligheid er omheen.

van alles te doen op De Groote Heide
agenda evenementen De Groote Heide
Naamloos-2.jpg
Naamloos-3.jpg
Naamloos-1.jpg
Vogelspotten

Vogelkijk- en luisterwandeling in Heempark Eindhoven

- zondag 09 april 2017

Zondagmorgen 07:00 uur


Genneperweg 145 5644 RS

Heempark Frater Simon Deltour is bij velen bekend als het kleine paradijs aan de Dommel. In het heempark is veel plantengorei te vinden, dit trekt vogels aan die in het park komen leven. Vogelsoorten variëren van de tjiftjaf tot de groene specht en van groepjes kwetterende staartmezen tot een roodborst die vaak een kijkje komt nemen als er gewerkt wordt in het park!

Tijdens deze vroege wandeling heb je de mogelijkheid om mooie vogels te spotten die je normaal niet zou zien. Een leuke ervaring voor jong en oud. Kinderen zijn op deze dag ook van harte welkom. Wellicht kun je er een familie uitje van maken. Aanmelden voor de tocht is niet nodig. 

De wandeling duurt anderhalf uur en is geheel gratis. Omdat dit in de vroege morgen plaatsvindt heb je hierna nog de hele dag voor je. Het heempark ligt langs de Dommel in de Genneper Parken in Eindhoven. In de buurt van de het park is veel groen te vinden. Aan de groene zuidkant van Eindhoven, het begin van De Groote Heide, kun je bijvoorbeeld een mooie wandeling maken. Ook een bezoekje aan de Genneper Hoeve na de vogelkijk- en luisterwandeling is een leuke invulling van de dag. 

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.