't Heempark in Eindhoven knort en kwaakt | Agenda | De Groote Heide
Agenda

Ervaar de rust van de geweldige natuur en de dynamiek en gezelligheid er omheen.

van alles te doen op De Groote Heide
agenda evenementen De Groote Heide
Naamloos-2.jpg
Naamloos-3.jpg
Naamloos-1.jpg
Kikker Heempark

't Heempark in Eindhoven knort en kwaakt

- zondag 09 april 2017

Zondag 9 april inloop tussen 11:00 - 15:30 uur 


Genneperweg 145

't Heempark knort en kwaakt!

Op zondag 9 april is er een hele-dag- natuur-voor- kinderen in het heempark, die helemaal in het teken staat van kikkers, padden en salamanders. Natuurlijk kun je ook gaan kijken of de kikkervisjes al pootjes hebben!

IVN Veldhoven-Eindhoven-Vessem en Heempark Frater Simon Deltour organiseren deze dag voor kinderen een wandeling door de natuur. Niet zo maar een wandeling, maar tijdens deze wandeling zijn er verschillende activiteiten te doen. Het is een hele-dag-natuur-voor-kinderen in het Heempark. 

Tijdens een wandeling door het heempark kan iedereen meedoen met verschillende natuuractiviteiten. Onder de verhalenboom wordt er verteld over over Kikker en Pad, langs het water op je tenen lopen om te kijken of de Groene kikkers in het zonnetje zitten en of er vouwblaadjes te zien zijn met salamandereitjes. Voor iedereen is er een beschuitje met kikkerdriljam!

Er is inloop vanaf 11:00 tot 15:30 uur en meedoen aan deze wandeling kost slechts 2 euro. de avtiviteit vindt plaats in het Heempark in De Groote Heide. het adres is Genneperweg 145 in Eindhoven. Kom langs en doe mee!

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.