Vogelverschrikkersfestival | Agenda | De Groote Heide
Agenda

Ervaar de rust van de geweldige natuur en de dynamiek en gezelligheid er omheen.

van alles te doen op De Groote Heide
agenda evenementen De Groote Heide
Naamloos-2.jpg
Naamloos-3.jpg
Naamloos-1.jpg
88bef5c0-62e2-481b-a096-01df501f2dbd.jpg

Vogelverschrikkersfestival

Cultureel festival - zondag 22 oktober 2017

Vanaf Zaterdag 14 oktober 2017 tot Zondag 22 oktober 2017

Dag
Zondag
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag


Internationaal Vogelverschrikkersfestival, Frans van Beststraat , 5554 EA, Valkenswaard

NEGEN DAGEN TOTAALFESTIJN MET 100 VOGELVERSCHRIKKERS ALS DECOR. DÁT IS HET VOGELVERSCHRIKKERFESTIVAL IN VALKENSWAARD. SINDS 2000 LANDT HET FESTIVAL IEDERE TWEE JAAR IN HET VAN BESTPARK OM DAAR MENSEN SAMEN TE BRENGEN, SAMEN TE LATEN CREËEREN EN TE LATEN VERRASSEN. EEN SFEERVOLLE PLEK VOOR LEKKER ETEN EN DRINKEN, OM TE DANSEN, TE VERBAZEN, TE ONTMOETEN OF GEWOON OM LEKKER TE ZIJN.

Het Vogelverschrikkerfestival laat iedereen genieten van de unieke, vreemde, bizarre en sprookjesachtige wereld van de vogelverschrikker. Het tweejaarlijkse festival biedt een fantastische combinatie van kunst, cultuur en sfeer voor jong en oud. Basis van het festival vormt een expositie van 100 vogelverschrikkers die tijdens de openingsdag – de dag van de makers – worden gebouwd. Dan komen kunstenaars, ontwerpers, architecten, boeren, maar ook creatieve amateurs van heinde en verre naar Valkenswaard om een spectaculaire vogelverschrikker te maken. In de week daarna ontspint zich een verrassend programma voor groot en klein. In de bijzondere sfeer van het festival voelen vele activiteiten zich thuis: van (wereldse) muziek tot cabaret en van workshops tot theater.

Op geheel eigen manier vormt het Vogelverschrikkerfestival sinds jaren voor velen een warm nest in de herfstvakantie. Met dagelijks leuke activiteiten in een omgeving die iedere keer weer verrast en waarin eigenlijk iedereen zich heel snel thuis voelt.
Enkele namen uit tien edities Vogelverschrikkerfestival?

We noemen ze met trots (en in geheel willekeurige volgorde):
Bl3nd3r!, Hans Dulfer, Rick de Leeuw, Corry van Binsbergen, Karin Bruers, Ellen ten Damme, Allez Mama, Guido Belcanto, Ocobar, The Rythm Junks, T99, Mambo Kurt, Raymond van het Groenewoud, Rotterdam Ska-Jazz Foundation, Blaas of Glory, Amsterdam Klezmer Band, Sinas, Lucky Fonz, Joris Linssen & Caramba, La Boutique Fantastique, Gruppo Sportivo, The Wild Romance, Opmoc, Maison du Malheur, De Deeldeliers, Allez Soldaat, Mozes & the Firstborn, The Cosmic Carnaval, Sven Hammond Soul, Time Bandits, CQMD, New Adventures, Kiki Schippers, Aaipet, Bloem van de Natie, De Nachtdienst, Zuco 103, Timbazo, The Cool Quest, Porgy Franssen, Liptease, The Black Marble Selection en vele, vele anderen.
Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.