BedTalks | Agenda | De Groote Heide
Agenda

Ervaar de rust van de geweldige natuur en de dynamiek en gezelligheid er omheen.

van alles te doen op De Groote Heide
agenda evenementen De Groote Heide
Naamloos-2.jpg
Naamloos-3.jpg
Naamloos-1.jpg
282c1a5d1f2470190e5f4976765dbaacb1a19ce2.jpg

BedTalks

Lezing/Debat - donderdag 20 april 2017

Donderdag 20 april 2017 Vanaf 15:00 tot 21:00


BedTalks, Stationsweg 15611 AA, 5611 AA, Eindhoven

Na twee eerdere succesvolle edities in Amsterdam en Groningen is het op donderdag 20 april de beurt aan The Student Hotel Eindhoven om het free thinking festival – BedTalks – te hosten. Het hybride hotelconcept, dat eerder dit jaar zijn deuren opende aan het Stationsplein, vormt op deze dag, van 15.00 tot 21:00 het kleurrijke decor voor bijzondere gesprekken tussen uitzonderlijke mensen. BedTalks is een uniek festival waar alles draait om verbinden door dialoog. Bezoekers en sprekers vinden inspiratie, passie, nieuwe ideeën, partners en soms zelfs nieuwe vrienden. De vele gesprekken, die plaats vinden in een hotelbed zijn vrij toegankelijk. Daarnaast kunnen bezoekers workshops volgen, bijzondere demo’s bekijken en lokale biertjes proeven. Na afloop van het officiële programma is er een afterparty in bar/restaurant The Pool, waar bezoekers fancy cocktails kunnen drinken op de beats van verrassende dj’s. De DJ line-up is speciaal voor deze avond speciaal samengesteld door de Effenaar.

The Student Hotel heeft voor deze eerste editie van BedTalks Eindhoven diverse lokale inspirators uitgenodigd, die samen met de bezoekers gesprekken aangaan over onderwerpen als design, muziek, start-ups, art, een betere wereld creëren, sport en educatie. Daarnaast is vriend van The Student Hotel en BedTalks fan van het eerste uur Johnny de Mol aanwezig om een inspirerende talk over zijn vluchtelingenorganisatie Movement on the Ground te geven.

Naast de talks kunnen bezoekers zich in het zweet werken in the gym van The Student Hotel waar personal trainers van SX sportsclub gratis te gekke bootcamps, HIIT Training en box clinics geven.

Hoogtepunten uit het programma

De BedTalks worden gevoerd door inspirerende gamechangers die op hun eigen manier bijdragen aan positieve verandering in de wereld en altijd leergierig zijn gebleven: students for life. Onderdeel van de line-up van deze eerste Eindhovense editie zijn o…
Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.