MTB | De Groote Heide

De Groote Heide actiefMTB

Diverse routes in een aantrekkelijk en gevarieerd landschap

MTB routes Groote Heidemountainbiken De Groote Heidemountainbiken De Groote Heide - winter

Het netwerk van Mountainbike routes op De Groote Heide is gigantisch en er komen steeds meer routes bij. Verschillende routes voor zowel de ervaren als de meer recreatieve MTB-er. Met routes door zowel België als Nederland is er veel mogelijk, voor elke liefhebber is er een route!

MTB routes

In De Groote Heide zijn een groot aantal goed bewijzerde Mountainbike routes te vinden.Trails van zwaar tot erg gemakkelijk. Over single tracks en bospaden, van enkele kilometers tot over de honderd. Bekijk een overzicht routes in en rond Hamont-Achel en Neerpelt en Mountainbike routes in Brabant (NL).

tochten en wedstrijden voor mountainbikers en veldrijders

Er worden heel het jaar door tochten en wedstrijden voor Mountainbikers en veldrijders georganiseerd. Goed georganiseerde evenementen voor recreatieve fietsers en voor de goedgetrainde toppers. Zoek hier voor tochten en wedstrijden op het Nederlandse deel van De Groote Heide en hier voor een overzicht in Belgische Limburg.

 

In De Groote Heide zijn veel mogelijkheden om te mountainbiken. Zo heb je verschillende bossen en heidegebieden waar kilometers lange wegen de natuur doorkruisen. Hier geniet je van de rust, natuur en natuurlijk het genot van het mountainbiken. Aan beide weerzijden van de grens kun je terecht voor mooie routes, maar ook voor een terrasje om uit te rusten na een lange tocht. 

MTB Agenda

Agenda

31e Azzuri kerst ATB tocht - 35/45/50 km 

Di 26 december 2017

Café In de Swaen Valkenswaard (NL)

Meer informatie >

John Knoops wintertocht - 35/45/55 km

Zo 28 januari 2018

Den Heuvel Mierlo (NL)

Meer informatie > 

De stickerkoning ATB-tocht - 30/ 50 km

 Zo 18 februari 2018

't Dorpsgenot Veldhoven (NL)

Meer informatie > 

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.