Trail(s) hardlopen | De Groote Heide

De Groote Heide actiefTrails hardlopen

Actief in een geweldige landschap

Trail(s) hardlopen
Trail / hardlopen

Trail(s) hardlopen

Steeds meer hardlopers zijn op zoek naar een nieuwe uitdaging. Wie op de weg hardloopt zal dat stukje asfalt meestal moeten delen met fietsers, brommers en auto's. Maar in de vrije natuur sta je als hardloper aan de top van de voedselketen en ben je pas echt vrij. De Groote Heide kent genoeg natuurgebieden waar je dwars door de bossen en heide kunt rennen. Trailrunning wordt in hoog tempo populair.

Trailrunning is ‘off-road hardlopen’. Over smalle paadjes (trails) door het bos en langs heide. Van het asfalt weg en de natuur in; ontspanner lopen en meer beleving. Geen wonder dat steeds meer hardlopers hiervoor kiezen. Trailrunnung op De Groote Heide is dankzij de fraaie omgeving extra genieten; 
uitgestrekte heidevelden, bossen, duinverstuivingen. Honderden kilometers aan looproutes. Via MTB routes (tip - loop in de tegenstelde richting, de MTB-ers tegemoet) of op één van de vele wandelpaden. Ook zijn er trailroutes zoals De Groote Heide Trail (zie in kaart hieronder).. 

In De Groote Heide zijn kilometers aan trails te vinden. Bekijk ze in de kaart en download de routes. Hiervan heb je uren plezier in het mooie natuurgebied in Brabant (NE) en Limburg (BE). 

(Overzicht alle routes)
Agenda

Agenda

Logo Midwintertrail - 8/16/24 km

Zo 4 februari 2018

Heeze (NL)

Meer informatie >

Karpencross - 2,1/ 4,2/ 6,3/ 8,4 km

Zo 25 februari 2018

Sportplein Eindhoven (NL)

Meer informatie >

Run for Kika - 1/5/10 km

Zo 1 juli 2018

Ijssportcentrum Eindhoven (NL)

Meer informatie >

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.