Trail(s) hardlopen | De Groote Heide

De Groote Heide actiefTrails hardlopen

Actief in een geweldig landschap

Trail(s) hardlopen
Trail / hardlopen

Trail(s) hardlopen

Steeds meer hardlopers zijn op zoek naar nieuwe uitdagingen. Wie op de weg hardloopt zal dat stukje asfalt meestal moeten delen met fietsers, brommers en auto's. Maar in de vrije natuur sta je als hardloper aan de top van de keten en ben je pas echt vrij. De Groote Heide is een feest voor trailrunners en barst van de natuurgebieden waar je dwars door de bossen en heide kunt rennen.

Trailrunning is ‘off-road hardlopen’. Over smalle paadjes (trails) door het bos en langs heide. Van het asfalt weg en de natuur in; ontspanner lopen en meer beleving. Geen wonder dat steeds meer hardlopers hiervoor kiezen. Trailrunnung op De Groote Heide is dankzij de fraaie omgeving extra genieten; 
uitgestrekte heidevelden, bossen, duinverstuivingen. Honderden kilometers aan looproutes. Via MTB routes (tip - loop in de tegenstelde richting, de MTB-ers tegemoet) of op één van de vele wandelpaden. Ook zijn er trailroutes zoals De Groote Heide Trail (zie in kaart hieronder).. 

In De Groote Heide zijn kilometers aan trails te vinden. Bekijk ze in de kaart en download de routes. Hiervan heb je uren plezier in het mooie natuurgebied in Brabant (NE) en Limburg (BE). 

(Overzicht alle routes)
MTB Agenda

Agenda

De Groote Heide Ultra Trail

zaterdag 6 april 2019

Geldrop

Meer informatie >

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.