wielrennen | De Groote Heide

De Groote Heide actiefWielrennen

Wielrennen door bos & heide

wielrennen De Groote Heide

Wielrennen in De Groote Heide

Voor Wielrenners is De Groote Heide een waar paradijs. Echte kilometer vreters vinden er echte grote ronden en de meer recreatieve renners komen ook volop aan hun trekken. Dus, zet je helm op en fiets een prachtig stuk(je) door De Groote Heide! Er is voor ieder wat wils.

In Natuurgrenspark De Groote Heide zijn eindeloos veel mogelijkheden om te wielrennen. Alleen, met twee, drie, vier of 10, het maakt niet uit. Er is voor ieder wat wils in de prachtige natuur van De Groote Heide. Lange en kortere routes zijn hieronder beschikbaar. De mogelijkheden zijn groot in dit uitgestrekte gebied over België en Nederland. Heide en vennen worden afgewisseld met bos en riviertjes waar je eindeloos kunt genieten van de rust en natuur. Ook voor een korte stop zijn er in de dorpen en steden genoeg mogelijkheden om even uit te rusten met een drankje en een lekker stuk vlaai. 

In onze kaart zijn verschilende fietsroutes te vinden, bekijk ze en download ze. Deze routes nemen je mee door verschillende gebieden in heel De Groote Heide. Aan beide zijdes van de grens liggen kilometers plezier. 

(Overzicht alle routes)
MTB Agenda

Agenda

Voorjaarstocht - 60/100/130/150 km

zondag 14 april 2019

Eindhoven

Meer informatie >

Start toeristisch seizoen Pelt

zondag 24 maart 2019

Pelt (Heesakkerheide)

Meer informatie >

Diekirch-Valkenswaard

zaterdag 31 augustus 2019

Meer informatie >

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.