fietsen en fietsroutes | De Groote Heide

Fietsen en Fietsroutes

Fietsen langs verschillende prachtige fietsroutes.

Header fietsen
Header 2

Fietsen en fietsroutes

Wekenlang fietsen langs verschillende prachtige fietsroutes. Dat is mogelijk in Natuurgrenspark De Groote Heide, ruim zesduizend (!) hectare prachtige natuur. Uitgestrekte heidelandschappen, bossen, vennetjes, landerijen, weides, beken en riviertjes wisselen elkaar steeds af. Naast alle prachtige natuur zijn er ook charmante dorpen en interessante steden te vinden, waar je kunt genieten van fraaie bouwwerken of uit kunt rusten op een terrasje. In dit gebied zijn honderden kilometers goed begaanbare fietsroutes te vinden met allemaal hun eigen charme. Ontdek de mogelijkheden, download routes voor je mobiel en laat je meenemen door de natuur!

In De Groote Heide liggen zes gemeenten (Cranendonck, Eindhoven, Hamont-Achel, Heeze-Leende, Neerpelt en Valkenswaard) aan weerszijden van de Belgisch-Nederlandse grens. Hier kun je eindeloos lang fietsen en genieten van de natuur. Het natuurgebied zal je doen verrassen met de weidse uitzichten en bijzondere plekken. Van noord tot zuid en van west naar oost, ieder deel heeft zijn eigen charme en is klaar om ontdekt te worden. Beleef het gevoel van heerlijk fietsen, vrijheid, ontspannen maar toch actief.

Hieronder kun je de routes downloaden voor Google Maps en Google Earth. Andere mogelijkheden vind je op onze kaart. Ga op pad en beleef het gebied.

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.