De wandelweek in Valkenswaard komt eraan! | Nieuws | De Groote Heide
Nieuws

In en om De Groote Heide is altijd iets te doen. We hebben een selectie van het nieuws gemaakt.

nieuws Groote Heide
nieuws Groote Heide
Valkenswaard, De Groote Heide

De wandelweek in Valkenswaard komt eraan!

15 april, het begin van de wandelweek in wandelgemeente Valkenswaard! Dit is de allereerste editie van de wandelweek, dit evenement duurt van 15 tot en met 23 april. Iedereen kan aan dit evenement meedoen, kinderen, volwassen, mindervaliden en ook viervoeters. Van een rustige ochtendwandeling tot actief sporten, er is met iedereen rekening gehouden. In onze agenda vind je de activiteiten van deze prachtige week. Het is natuurlijk heerlijk om Valkenswaard in De Groote Heide te ontdekken met de 'benenwagen'. Ook is het dan intussen alweer lente, dus dat betekent dat de jassen weer uit kunnen, (hopelijk) schijnt de zon en heerlijk buiten zijn.

Alle kleuren zijn weer terug in de natuur, de flora en fauna leven weer. Er zijn vele 'soorten' activiteiten, namelijk: verrassen & beleven, jong & dynamisch, gewoon lekker buiten, kijken en genieten, speels & avontuurlijk, actief & ontdekken en sportief & uitdagend. Keuze genoeg dus!

Deze activiteiten in deze prachtige gemeente zijn goede vooruitzichten! Voor meer informatie, ga naar de site van wandelweek Valkenswaard > 

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.