Hardloop evenement Heeze-Leende 15 april | Nieuws | De Groote Heide
Nieuws

In en om De Groote Heide is altijd iets te doen. We hebben een selectie van het nieuws gemaakt.

nieuws Groote Heide
nieuws Groote Heide
Hardloop wedstrijd Heeze-Leende, De Groote Heide

Hardloop evenement Heeze-Leende 15 april

Hardlopers van alle niveaus kunnen op zaterdag 15 april voor de vijfde keer deelnemen aan het JP Balki Event. 

De organisatie zet unieke routes van diverse afstanden uit die voor een groot deel de Strabrechtse Heide aandoen. Volwassen deelnemers kunnen meedoen voor slechts € 7,50. Daarnaast is er met een kinderloop ook weer aan de jongste sportievelingen gedacht; zij kunnen al meedoen voor € 3.

Geld voor onderzoek
Jean-Paul Balkestein overleed op 13 maart 2012 op 32-jarige leeftijd aan een hartstilstand terwijl hij aan het hardlopen was. Om hem te herdenken hebben vrienden van Jean-Paul het JP Balki Event georganiseerd. Tegelijkertijd wordt het volledige inschrijf- en sponsorgeld gedoneerd aan de Hartstichting en de AMC Foundation.

Marcel Balkestein, voormalig hockey international, medeorganisator en broer van Jean-Paul: “We hebben met het JP Balki Event inmiddels een vaste plek op de Heezerse evenementenkalender verworven, vooral door de samenwerking met vrijwilligers, sponsoren en overige partijen die hun steentje op fanatieke wijze bijdragen. Daardoor kunnen wij Jean-Paul op een waardige wijze herdenken. Bovendien leveren we met het JP Balki Event een mooie bijdrage aan twee goede doelen die zich inzetten voor onderzoek naar plotse hartdood.” In totaal heeft het JP Balki Event al € 30.000 aan de goede doelen weten te doneren.

Sportiviteit maar óók gezelligheid
Het JP Balki Event laat gezelligheid en sportiviteit hand in hand met elkaar gaan. Daarom wordt de dag vanaf 17:00 uur traditiegetrouw met een feest vervolgd in de feesttent die aan het parcours ligt. Het einde van het evenement is die dag om 24:00 uur.

Voor meer informatie, klik hier > 

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.