Sportgala komt eraan, Heezenaren genomineerd | Nieuws | De Groote Heide
Nieuws

In en om De Groote Heide is altijd iets te doen. We hebben een selectie van het nieuws gemaakt.

nieuws Groote Heide
nieuws Groote Heide
Heeze-Leende, De Groote Heide

Sportgala komt eraan, Heezenaren genomineerd

Zoals bekend wordt op zaterdag 18 maart aanstaande het sportgala gehouden. De cameraploeg van HeezeLeende24 verrast in de aanloop naar het gala in verschillende categoreën diverse kampioenen met een nominatie.

De tweede nominatie is voor Moïra Heuts en Charlotte Vinclair uit Heeze.

Beiden doen al vijftien jaar aan synchroonschaatsen en werden vorig jaar Nederlands kampioen. Daarnaast hebben zij zich geplaatst voor het Wereldkampioenschap volgende maand in Colorado, Amerika. De sport is bij velen onbekend maar het ziet er geweldig en spectaculair uit. Het team krijgt geen subsidie of bijdrage van de KNSB en moet alles uit eigen zak betalen. De meiden zijn daarom een CrowdFunding begonnen om de dure reis naar het WK te kunnen bekostigen.

Reden genoeg om Moïra en Charlotte te nomineren voor sportvrouwen van het jaar 2016. Op zaterdag 18 maart zal bekend worden wie uiteindelijk sportvrouw van het jaar 2016 gaat worden en met de wisselbeker naar huis mag. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen tijdens het sportgala in 't Perron. De entree is gratis en de deuren zijn geopend vanaf 19:00 uur. Het gala zelf begint om 19:30 uur.

Voor meer informatie, klik hier > 

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.