Opening winkel Leenderstrijp | Nieuws | De Groote Heide
Nieuws

In en om De Groote Heide is altijd iets te doen. We hebben een selectie van het nieuws gemaakt.

nieuws Groote Heide
nieuws Groote Heide
Winkel Leenderstrijp

Opening winkel Leenderstrijp

Gelegen in (ongeveer) het midden van De Groote Heide in Leenderstrijp staat een winkel, Coöp. St. Jan. Na bijna een maand gesloten te zijn heeft de winkel een fikse metamorfose ondergaan. Niet alleen de inrichting, maar ook de complete technische installatie is compleet vernieuwd. Daarnaast is er een nieuwe exploitant voor de winkel gevonden, die samen met de coöperatieve vereniging de uitdaging aan wil gaan om een kruidenierswinkel te exploiteren in een kleine gemeenschap! 

Wilma, Eric, Evi en Stan van der Linden staan te popelen om u gastvrij te mogen ontvangen in dé kruidenierswinkel van Strijp! Op zondag 2 april aanstaande openen zij tussen 13.00 uur en 16.00 uur de deur van de vernieuwde winkel. Om 13.30 uur zal er een officieel openingsmoment zijn.

Iedereen is tijdens deze middag uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de nieuwe winkel. Onder het genot van een drankje kan kennis worden gemaakt met familie Van der Linden. Ook kan er gerpeofd worden van de nieuwe 'Streejpse vlaai' en kan er ervaren worden wat diverse leveranciers van de winkel te bieden hebben. Je hele familie is welkom, want er is ook aan de kinderen gedacht. Daarnaast zal de winkel, met dank aan Toneelvereniging KNAL, gedurende de middag door verschillende bijzondere gasten bezocht worden! 

Heeft u aanstaande zondagmiddag nog niets te doen, ga dan eens langs bij de opening van de Niuewe winkel op Leenderstrijp. In de buurt is tevens ook prachtige natuur te vinden, bijvoorbeeld het Leenderbos. 

Website

Facebook

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.