WandelWeek Valkenswaard gaat van start | Nieuws | De Groote Heide
Nieuws

In en om De Groote Heide is altijd iets te doen. We hebben een selectie van het nieuws gemaakt.

nieuws Groote Heide
nieuws Groote Heide
Logo wandelweek

WandelWeek Valkenswaard gaat van start

Op 15 april gaat WandelWeek Valkenswaard van start. De wandelgemeente van 2016 organiseert de eerste editie WandelWeek waarin jong en oud, mannen en vrouwen, sportieve wandelaars, mindervalide mensen, gezinnen, trouwe viervoeters en thuisblijvers worden uitgedaagd om de gemeente te ontdekken op een actieve manier. 

Tijdens deze week, die loopt van 15 t/m 23 april, zijn er tal van activiteiten te vinden die je de mooiste natuur en charmantste plekken van Valkenswaard laten zien. Een aantal evenementen lopen door De Groote Heide, bijvoorbeeld een wandeltocht door de Malpie. Voor iedere doelgroep zijn er leuke activiteiten te vinden. Voor de ouderen is er bijvoorbeeld een senioren wandeling en voor de kinderen een kabouter speurtocht. Bekijk op de website van WandelWeek Valkenswaard het gehele aanbod. 

De activiteiten worden georganiseerd door VVV Valkenswaard en een groot aantal enthousiaste verenigingen en ondernemers. Tijdens de WandelWeek Valkenswaard  is het VVV kantoor aan de Markt in Valkenswaard het informatiepunt. Gedurende de hele week staan de medewerksters klaar om bezoekers en deelnemers te informeren en/of de wandelroutes te verstrekken.

Dus, waar wacht je op? Laat je verrassen door al het moois dat Valkenswaard te bieden heeft tijdens de allereerste WandelWeek Valkenswaard. Doe mee!

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.