Filmavond en lancering magazine | Nieuws | De Groote Heide
Nieuws

In en om De Groote Heide is altijd iets te doen. We hebben een selectie van het nieuws gemaakt.

nieuws Groote Heide
nieuws Groote Heide
Magazine DGH

Filmavond en lancering magazine

Stichting Brabants Landschap organiseert in samenwerking met WandelWeek Valkenswaard en VVV De Groote Heide/Valkenswaard een filmavond tijdens 'De dag van het landschap!' Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door de zes gemeenten die samen werken aan het verbeteren en uitdragen van natuurgrenspark De Groote Heide.

Tijdens de filmavond, die plaatsvindt in Theater De Hofnar in Valkenswaard, zullen er twee films worden vertoond. De eerste film gaat over het Valkenhorst: 'Parel in het Brabants zand.' Na de vertoning van de eerste film zal het eerste magazine van De Groote Heide worden gepresenteerd. Vervolgens als iedereen het theater uitloopt voor de pauze zullen de magazines aan de bezoekers worden overhandigd. 

(Een klein voorproefje op het magazine)

Na de pauze zal een film over de Strabrechtse Heide, 'De verborgen wereld van de Strabrechtse Heide' te zien zijn. Na afloop is de foyer van het Theater nog geopend voor een eventueel drankje. 

Vanaf 19:00 uur is iedereen welkom in het theater. Rond de klok van 19:30 zal het zaalprogramma starten, om 22:15 zal de bijeenkomst afgelopen zijn. Bent u geïnteresseerd om deze avond bij te wonen, ga dan naar de website van WandelWeek Valkenswaard en geef je op. 

Graag hopen we u te begroeten op maandag 17 april in Theater De Hofnar in Valkenswaard. 

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.