De Groote Heide lanceert haar eigen magazine!! | Nieuws | De Groote Heide
Nieuws

In en om De Groote Heide is altijd iets te doen. We hebben een selectie van het nieuws gemaakt.

nieuws Groote Heide
nieuws Groote Heide
Presentatie magazine

De Groote Heide lanceert haar eigen magazine!!

Maandag 17 april, Tweede Paasdag, een mooie avond voor De Groote Heide. Voorzitter van de stuurgroep van De Groote Heide, Mart Wijnen, had de eer om de eerste twee magazines uit te reiken aan de burgemeester van Neerpelt, Raf Drieskens en voorzitter van VVV De Groote Heide en WandelWeek Valkenswaard, Peter Moezelaar. De drie heren waren enthousiast over het gebied en magazine dat daarbij hoort. "De Groote Heide is een mooi gebied met veel mogelijkheden, het is interessant om te bekijken hoe we deze samen kunnen benutten." Aldus Raf Drieskens (foto hieronder). 

In het magazine is De Groote Heide als geheel op schitterende wijze in beeld gebracht. Verhalen over boswachters, bijzondere geschiedenis en flora & fauna in het gebied. Via het magazine leer je meer over het natuurgebied. De natuur ingaan waar je leuke verhalen over kent, maakt het bezoek extra bijzonder. Is het dus een dag niet zo'n mooi weer om het natuurgebied te bezoeken, lees er dan wat over in het magazine. Media Advies Eindhoven en De Groote Heide hebben een aantal maanden hard gewerkt om een goed magazine af te leveren. Na veel verhalen en interviews bij elkaar gebundeld te hebben ligt er een magazine om trots op te zijn. 

Op veel verschillende locaties in De Groote Heide is het magazine gratis verkrijgbaar. VVV's, restaurants, hotels, campings, fietscafés enz. zijn punten waar je een magazine kunt vinden en meenemen. Op de website van De Groote Heide kun je het magazine in de vorm van een flipbook bekijken.  

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.