Wonderlijk lekkere Proevertjesfietstocht | Nieuws | De Groote Heide
Nieuws

In en om De Groote Heide is altijd iets te doen. We hebben een selectie van het nieuws gemaakt.

nieuws Groote Heide
nieuws Groote Heide
Pasar Hamont Achel

Wonderlijk lekkere Proevertjesfietstocht

Op zondag 11 juni organiseert Pasar Hamont-Achel een 'proevertjesfietstocht' in samenwerking met, en ten voordele van, de vrijwilligersvereniging 'De Zonnewijzer' van woon- en zorgcentrum 'Aan de Beverdijk'. Het is een fietstrip van ongeveer 35 km met een zestal haltes waar er telkens een ander plaatselijk streekproduct kan geproefd worden. 

Tijdens de 35 kilometer lange route krijg je de kans om zeven verschillende streekproducten te proeven. Bij deze producten kun je denken aan een Trappistenbiertje van de Achelse Kluis, de welbekende kaas van het Catharinadal of plaatselijke asperges en aardbeien. De opbrengst van deze dag komt ten goede aan vrijwilligersvereniging ‘de Zonnewijzer’ van het woonzorg-centrum De Beverdijk. In de namiddag wordt er in het cafetaria gezorgd voor een streepje muziek bij koffie en vlaai.

De route start bij Beverbekerdijk 7 in Hamont-Achel. Vanaf 10:00 uur kunnen leden (6 euro) en niet leden (7 euro) starten met de fietstocht door het mooie Hamont-Achel. Omcirkel 11 juni in je agenda en doe mee aan deze bijzondere fietstocht. Bekijk de website van Pasar voor meer informatie over dit evenement. 

Pasar is een vrijetijdsorganisatie die je inspiratie geeft om nog meer te genieten van je vrije tijd. Wandelen, fietsen, samen kamperen, steden bezoeken of culturele uitstapjes doen: iedereen vindt zijn gading in het aanbod van Pasar, en iedereen is welkom. Pasar is ook een boeiend reismagazine, boordevol inspiratie voor interessante uitstapjes en vakanties – in eigen land én verder weg. 

 

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.