De Groote Heide ontwikkelt een bezoek planner! | Nieuws | De Groote Heide
Nieuws

In en om De Groote Heide is altijd iets te doen. We hebben een selectie van het nieuws gemaakt.

nieuws Groote Heide
nieuws Groote Heide
Module_voorbeeld.jpg

De Groote Heide ontwikkelt een bezoek planner!

De Groote Heide is sinds een aantal weken bezig met een module voor de website. Via deze module kun je een bezoek aan De Groote Heide plannen. Het is de bedoeling dat dit de komende jaren steeds verder wordt uitgewerkt. Voor deze module zijn we op zoek naar een leuke naam. En jij kunt ons daar wellicht bij helpen! 

Hier kort wat informatie over de planner. Het is geen app, maar een mogelijkheid op de website (mobiel, desktop en computer). Hier kun je dan kiezen wat je wilt gaan doen in De Groote Heide. Je hebt keuze uit alle activiteiten die in De Groote Heide te doen zijn. Wandelen, fietsen, wielrennen, trails lopen, paardrijden, mtb en watersport. In de module kies je een van de activiteiten die je wilt gaan doen. Daarna heb je de keuze uit verschillende routes, grote en kleine, allemaal door verschillende delen van De Groote Heide. Vervolgens krijg je informatie over de route. Waar die loopt, wat er te doen en te zien is in de buurt en ook nog start- en eindpunten. Vervolgens heb je de kans om de route te downloaden.

De module ziet er al goed uit en we zijn hard bezig om ervoor te zorgen dat alles in orde is. Hier is een voorbeeld te zien hoe de module eruit komt te zien. 

Waar we nog op zoek naar zijn is een leuke naam voor de module. We vragen daarbij jullie hulp om een goede naam te bedenken. Via Facebook en de contactpagina kun je reacties achterlaten. Help ons mee en bedenk een goede naam voor de module!

 

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.