Schrijf je in voor wandel4daagse in Heeze! | Nieuws | De Groote Heide
Nieuws

In en om De Groote Heide is altijd iets te doen. We hebben een selectie van het nieuws gemaakt.

nieuws Groote Heide
nieuws Groote Heide
Wandel4daagse Heeze

Schrijf je in voor wandel4daagse in Heeze!

HEEZE - Durf jij het aan om 4 dagen achter elkaar te wandelen? Samen met veel plezier en ruim 300 anderen door de mooie omgeving van Heeze te lopen? Meld je dan snel aan voor de Avond4daagse 2017!

Van dinsdag 13 juni t/m vrijdag 16 juni 2017 organiseert stichting Avond4daagse Heeze voor de 45e keer dit gezellige wandelfestijn. De mooie en vernieuwde routes zijn uitdagend voor jong en oud. Wandelaars kunnen kiezen uit routes van 5 kilometer of 10 kilometer. Alle routes lopen door een afwisselend landschap. Onderweg zijn voldoende posten waar men onder het genot van iets lekkers, tegen een kleine vergoeding, tot rust kan komen.

Tijdens de Avond4daagse kan er in geval van nood contact opgenomen worden met de routecontrole (06-18303204).

Alle posten worden bemand door een groep vrijwilligers. Wij danken deze groep enthousiaste dames en heren, zonder hen zou de Avondvierdaagse Heeze niet kunnen voort bestaan!

Lijkt het je leuk om een of meerdere dagen mee te helpen als vrijwilliger, dat kan we zijn hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Om je aan te melden kun je contact opnemen via ons mailadres: a4dheeze@live.nl of met Ward Gijsberts (06-18303204).

Volg ons ook op Facebook.com avond4daagseheeze

Voorinschrijven (9 t/m 12 juni)
Om onnodige wachten te voorkomen kunnen deelnemers zich vooraf inschrijven. Voorinschrijvingen kosten €4,00 per deelnemer. Groepen vragen we altijd vooraf in te schrijven dit in verband met het bestellen van de Avondvierdaagse medailles.

Deelnemers kunnen zich voorinschrijven bij:
Nicole Jacobs – van Eersel
Ambachten 86
tel: 040-2260247

Intertoys Heeze
Geldropseweg 75 – 77
tel: 040-2240139

Inschrijven op de 1e wandeldag (13 juni)
Tijdens de 1e wandeldag kunnen deelnemers zich inschrijven op het startbureau blokhut Scouting St.Nicasius Heeze, Ekelpad 2 tussen 17:30u en 19:00u. Inschrijven op de 1e wandeldag kost €5,00 per deelnemer.

Startbureau
Dagelijks wordt er gestart vanaf de blokhut van Scouting St.Nicasius Heeze, Ekelpad 2.
Wij verzoeken alle deelnemers zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen in verband met de beperkte parkeerruimte.

Starttijden
Dagelijks is er de mogelijkheid om te starten tussen 18:00u en 19:00u. Vrijdag 16 juni starten de deelnemers van de 10 kilometerroute om 18:00u. De deelnemers van de 5 kilometerroute starten pas om 18:30u, dit in verband met de gezamenlijke aankomst op het gemeentehuis. 

De laatste kilometers zullen alle deelnemers onder feestelijke begeleiding van de fanfare worden begeleidt naar het startbureau. Aan het einde van de 4 wandeldagen ontvangen alle deelnemers een medaille en een leuk presentje.

Houd in ieder geval eind mei / begin juni de brievenbus in de gaten!!

Voor meer info, klik hier > 

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.