De fotowedstrijd van De Groote Heide is afgelopen | Nieuws | De Groote Heide
Nieuws

In en om De Groote Heide is altijd iets te doen. We hebben een selectie van het nieuws gemaakt.

nieuws Groote Heide
nieuws Groote Heide
Fotowedstrijd

De fotowedstrijd van De Groote Heide is afgelopen

Vandaag (31 mei) is de laatste dag van de voorjaars-fotowedstrijd van De Groote Heide. Dus wie nog beelden in wil sturen vanavond om 00.00 uur sluit onze digitale brievenbus.
De oogst is - zowel in aantal als in kwaliteit – indrukwekkend. Mooi te ervaren hoeveel mensen onze prachtige natuur weten te waarderen, en er ook nog in slagen door hun foto’s die bewondering met anderen te delen.

Hoe verder?

Op 1 juni bekijken we welke foto’s het best zijn beoordeeld door ‘het publiek’. De 25 hoogst gewaardeerde inzendingen worden voorgelegd aan de jury, die bestaat uit Mart Wijnen (wethouder Valkenswaard), Theo Schuurmans (burgemeester Hamont-Achel) en vakman/ natuurfotograaf Marijn Heuts. Zij kiezen de drie uiteindelijke winnaars.
De prijsuitreiking is rond half juni (exacte datum is nog niet bekend). Alle deelnemers worden ook per mail geïnformeerd over het resultaat van de jurering. De winnaars worden uiteraard zo snel mogelijk ook persoonlijk benaderd.

Stemmen

Stemmen is evenals het insturen van de foto’s nog mogelijk tot 00:00 uur. Dit kan via www.degrooteheide.eu/fotowedstrijd_galerij of de Facebookpagina van De Groote Heide.

(De foto is gemaakt door Ilona Swinkels). 

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.