ANWB organiseert twaalf prachtige fietstochten door Brabant | Nieuws | De Groote Heide
Nieuws

In en om De Groote Heide is altijd iets te doen. We hebben een selectie van het nieuws gemaakt.

nieuws Groote Heide
nieuws Groote Heide
ANWB

ANWB organiseert twaalf prachtige fietstochten door Brabant

Vanaf juni worden er door de ANWB in samenwerking met de Brabantse Natuurpoorten diverse fietstochten gehouden in de Brabantse natuur. Het thema is: veilig fietsen in het groen. Iedereen is welkom om mee te doen. ANWB-vrijwilligers bieden hierbij de helpende hand.

Op woensdag 28 juni start een van de fietstochten op de Strabrechtse Heide bij Natuurpoort de Plaetse. Tussen 12:00 en 15:00 uur starten de eigen fietstochten en vanaf 15:00 uur maak je deel uit van een begeleide fietstocht.

Deelnemers krijgen een gratis ANWB Fietscheck, advies over veilig fietsen op fiets of E-bike, informatie over de omgeving en een goodiebag. Heb je een fietspas? Op vertoon hiervan krijg je iets lekkers bij de koffie. De data van de fietsdagen, de locaties en het aanmeldformulier zijn hieronder te vinden. Meer informatie over de fietstochten vind je onder de tabel. Deelnemers maken ook kans op het winnen van een Van Gogh - fietsarrangement, beschikbaar gesteld door Ons Brabant Fietst, het initiatief dat het fietsgebruik in Brabant stimuleert, inclusief verblijf voor twee personen in Bed & Breakfast van Landgoed de Hoevens.

Kijk voor meer informatie bij de ANWB.

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.