Vanaf 1 juli horeca in De Baronie in Soerendonk | Nieuws | De Groote Heide
Nieuws

In en om De Groote Heide is altijd iets te doen. We hebben een selectie van het nieuws gemaakt.

nieuws Groote Heide
nieuws Groote Heide
Streekhuis

Vanaf 1 juli horeca in De Baronie in Soerendonk

SOERENDONK - Vanaf 1 juli kunnen komt er een horecagelegenheid in het gebouw van de voormalige Proefboerderij aan Cranendonck 11 in Soerendonk.

De gemeente Cranendonck en Rudy van Nuland uit Waalre zijn overeengekomen dat Van Nuland er een horecagelegenheid mag beginnen. 

,,Ik begin er mijn zaak Terras ’De Baronie’ en bied mensen die in het gebied rond kasteeltje Cranendonck willen wandelen, fietsen of paardrijden de gelegenheid om er iets te drinken. Verder heb ik ook een kleine kaart”, aldus Van Nuland. Momenteel is hij uitbater van de voetbalkantine van RKVV Waalre en is hij mede-eigenaar van sporthal Hoeveland in Waalre, waar hij ook het sportcafé mede uitbaat. De gemeente Cranendonck is met Van Nuland in zee gegaan, toen bleek dat er van de lokale horecagegadigden niemand in het project wilde stappen. Van Nuland is momenteel druk doende het pand dusdanig op te knappen, dat er in ieder geval voor het begin van de zomervakantie gebruik kan worden gemaakt van Terras ‘De Baronie’. 

 Na de plaatsing van het bijenhotel nabij kasteeltje Cranendonck is dit het tweede initiatief wat het gebied voor de recreant interessanter moet maken. 

Bron: Eindhovens Dagblad

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.