10 genomineerde foto's van de fotowedstrijd | Nieuws | De Groote Heide
Nieuws

In en om De Groote Heide is altijd iets te doen. We hebben een selectie van het nieuws gemaakt.

nieuws Groote Heide
nieuws Groote Heide
10 genomineerde foto's van de fotowedstrijd

10 genomineerde foto's van de fotowedstrijd

Fotograaf Ton van Moll schreef: Er zitten echt hele bijzondere beelden bij deze fotowedstrijd. De genomineerden beelden zijn prachtig van sfeer en compositie. De fotografen hebben heel veel tijd geinvesteerd om deze beelden te kunnen maken. Ook is te zien dat er met beeldbewerking de sfeer nog is versterkt.Het laat maar weer eens zien in wat voor schitterend gebied we wonen.

En fotograaf Marijn Heuts schreef: Een goede foto heeft een ‘plusje’ ten opzichte van een gewoon kiekje. Dat kan een bijzonder standpunt zijn, een uniek moment, een zorgvuldige compositie, fantastisch licht en daarmee veel sfeer, of een creatieve manier om een onderwerp vernieuwend in beeld te brengen. Hoe meer van deze ‘plusjes’ de foto heeft, hoe meer kans een foto heeft de kijker te raken. De jury koos daarom de 8  foto’s uit die het mooiste (en meest onbekende) moment van de dag of nacht laten zien, prachtig licht tonen, of zich kenmerken door een uitgekiende compositie.

De jury heeft dus 8 foto's genomineerd van de 10. Maar op alle foto's kan gestemd worden. Je kunt nu stemmen op de foto die jou het mooist, creatiefst en het meest uniek lijkt, kijk voor alle 10 genomineerde foto's met de onderbouwing op onze Facebook pagina > https://www.facebook.com/pg/degrooteheide/photos/?tab=album&album_id=1381681345275146

Tot 18 december kan er gestemd worden, er komen uiteindelijk 3 winnaars naar voren. Stem dus nu op de foto die jou het beste lijkt!

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.