De winnaars van de Groote Heide herfst-fotowedstrijd zijn bekend | Nieuws | De Groote Heide
Nieuws

In en om De Groote Heide is altijd iets te doen. We hebben een selectie van het nieuws gemaakt.

nieuws Groote Heide
nieuws Groote Heide
De winnaars van de Groote Heide herfst-fotowedstrijd zijn bekend

De winnaars van de Groote Heide herfst-fotowedstrijd zijn bekend

De jury was onder de indruk van de kwaliteit van de inzendingen en had het niet makkelijk om uit de 120 foto’s een eerste selectie van acht te maken. Vak-juryleden Ton van Moll en Marijn Heuts: “Een goede foto heeft een ‘plusje’ ten opzichte van een gewoon kiekje. Dat kan een bijzonder standpunt zijn, een uniek moment, een zorgvuldige compositie, fantastisch licht en daarmee veel sfeer. Of een creatieve manier om een onderwerp vernieuwend in beeld te brengen. Hoe meer van deze ‘plusjes’ een foto heeft, hoe meer kans daarmee de kijker te raken. Wij kozen die eerste selectie van acht omdat die het mooiste (en meest onbekende) moment van de dag of nacht laten zien, prachtig licht tonen, of een uitgekiende compositie.”

Het publiek koos uit de acht genomineerden uiteindelijk de drie winnaars. Zij ontvingen ieder een prachtige vergroting van hun prijswinnende foto en verblijfsarrangementen voor De Groote Heide. 

De prijzen werden uitgereikt door burgemeester Raf Drieskens van Neerpelt en de Valkenswaardse wethouder Mart Wijnen.

Klik hier voor de foto’s van de prijswinnaars, genomineerden en inzenders >

1e prijs - Gerard Coenen - Zonsondergang op de Leenderheide
2e prijs - Edwin Hoek - Prachtige timelapse
3e prijs - Ilona Swinkels - De zon verschijnt achter de bomen


Fotowedsrrijd -  winnaars en bestuurders

Van links naar rechts: Wethouder Mart Wijnen, Edwin Hoek (2e prijs), Gerard Coenen (1e prijs), Ilona Swinkels (3e prijs), schepen Liesbeth Fransen en Burgemeester Raf Drieskens. Van links naar rechts: Edwin Hoek (2e prijs),Gerard Coenen (1e prijs),  Ilona Swinkels (3e prijs) 


Fotowedstrijd - winnaars en Jury

Van links naar rechts: Jurylid Ton van Moll, Edwin Hoek (2e prijs),Gerard Coenen (1e prijs),  Ilona Swinkels (3e prijs) en jurylid Martijn Heuts. 

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.