Maak je regelmatig een recreatieve fietstocht? Dan zoeken we jou... | Nieuws | De Groote Heide
Nieuws

In en om De Groote Heide is altijd iets te doen. We hebben een selectie van het nieuws gemaakt.

nieuws Groote Heide
nieuws Groote Heide
Foto uit fotowedstrijd 2918

Maak je regelmatig een recreatieve fietstocht? Dan zoeken we jou...

Maak je regelmatig een recreatieve fietstocht? Dan nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan een groepsdiscussie over dit onderwerp! Natuurgrenspark De Groote Heide wil graag haar fietsroutenetwerk blijven verbeteren en wie kan ons daar nou beter bij helpen dan de fietsers zelf?

De groepsdiscussies worden georganiseerd door onze stagiaire. Zij voert een afstudeeropdracht uit voor de opleiding Internationaal Toeristisch Management aan hogeschool Tio, waarbij er onderzoek wordt gedaan naar de wensen en behoeften van de recreatieve fietsers

Tijdens de groepsdiscussie krijg je de mogelijkheid om je mening te geven over de verschillende onderdelen van een fietsroutenetwerk en om je ideeën hierover te bespreken met andere recreatieve fietsers. Er zullen maximum acht deelnemers per groepsdiscussie zijn.

Als bedankje ontvang je gratis het fietsrouteboekje van Route.nl. Ook maak je kans op een premium jaarabonnement van Route.nl.

Wie zoeken we?

Recreatieve fietsers. Indien je niet bekend bent met de fietsroutes in het gebied van Natuurgrenspark De Groote Heide, bent je ook van harte welkom.

Wanneer en waar?

Maandag 17 juni 2019 van 18:00 tot 20:00 uur
Gemeentehuis van Valkenswaard
de Hofnar 15
5554 DA Valkenswaard (Nederland)

Of

Woensdag 19 juni 2019: 14:00 u tot 16:00 uur
Gemeentehuis van Pelt
Oude Markt 2
3900 Pelt (België) 

Of

Vrijdag 21 juni 2019: 10:00 tot 12:00 uur
Gemeentehuis van Cranendonck
Capucijnerplein 1
6021 CA  Budel (Nederland)

Benodigdheden?

Vergeet niet om je mobiele telefoon of tablet mee te nemen omdat een deel van de groepsdiscussie gevoerd wordt aan de hand van een online vragenlijst.

Aanmelden

Als je geïnteresseerd bent en wilt deelnemen kun je je aanmelden door een te mail sturen naar driessenkristy@gmail.com met de vermelding welke dag je graag wilt deelnemen aan de groepsdiscussie.

 

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.