Horeca | De Groote Heide

Ontdek De Groote HeideHoe te bereikenHoreca

Fietsen
Wandelen

Horeca

In De Groote Heide zijn veel routes te vinden. Je kunt er wandelen, fietsen, hardlopen, wielrennen, mountainbiken en paardrijden. Er zijn momenten dat je tijdens de route even wilt rusten, of wellicht voor het begin of na afloop een hapje en drankje wilt doen. Op of in de buurt van de routes liggen veel horecagelegenheden die iets lekkers aanbieden voor onderweg. Deze cafés en restaurants kunnen vaak ook worden gebruikt als start- en/of eindpunt van een route. Er zijn tal van mogelijkheden om ergens lekker even te gaan zitten en een hapje en drankje te doen. Daarom hebben wij voor jou een overzicht gemaakt van de horeca in De Groote Heide. 

Heidecafe

Heidecafé de Strabrechtse Heide is een van de mooiste plekjes van Heeze en omstreken. U kunt hier terecht als u een dag de natuur in gaat of gewoon een hapje en drankje wilt doen. Het heidecafé is gelegen in de Strabrechtse Heide en fietsen en wandelen zijn in dit gebied een leuke bezigheid. Het adres is De Plaetse 71A in Heeze. 

Hut van Mie Pils

De Hut van Mie Pils kan gebruikt worden als startpunt, tussenstop en eindpunt. Vanuit hier heb je de mogelijkheid om verschillende gebieden in te gaan om te wandelen of fietsen. De Hut van Mie Pils heeft een mooie historie en een bezoekje is dan ook zeker de moeite waard. Het adres is Leenderweg 1 Waalre.  

Om een goed overzicht van de horecagelegenheden te geven, hebben we per gemeente een overzicht gemaakt. Hieronder vind je de verdeling:

Cranendonck

Eindhoven

Hamont-Achel

Heeze-Leende

Pelt

Valkenswaard

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.