Verblijfplaatsen | De Groote Heide

Ontdek De Groote HeideHoe te bereikenVerblijfplaatsen

De Groote Heide heeft diverse mogelijkheden om te overnachten, in hotels, maar ook midden in de natuur!

header_allemaal_9.jpg

Verblijfplaatsen

De Groote Heide is een gebied wat zich uitstrekt over het grondgebied van zes gemeentes. Een gebied dat je niet binnen een dag hebt gezien. Daarom is het goed mogelijk dat je een midweek of weekend in het prachtige natuurgebied wilt vertoeven. Om het je wat makkelijker te maken, hebben we een aantal verblijfplaatsen voor je op een rijtje gezet. Zo kun je dus langere tijd genieten van de mooiste natuur van Brabant en Limburg. Er moet wel bij worden vermeld dat dit een beperkte selectie is. Kijk voor meer informatie bij de lokale VVV organisaties

Van der Valk Eindhoven

Van der Valk Eindhoven is een 4-sterrenhotel. Gastvrijheid en hoge kwaliteit staan al generaties lang hoog in het vaandel bij het familiebedrijf. Het hotel bevindt zich aan de Aalsterweg 322 en ligt aan de groene zuidkant van Eindhoven bij de Genneper Parken. Hier zit je meteen in het gebied De Groote Heide. 

Slot Cranendonck

Slot Cranendonck is een grote en natuurlijke camping waarvan een deel aan het water ligt. De camping is gelegen in De Groote heide en ligt op een kleine afstand van De Kempen, twee mooie natuurgebieden gelegen in de grensstreek van Nederland en België. De uitgestrekte bossen en heide zijn een lust voor het oog. De camping is gelegen aan Strijperdijk 9 in Soerendonk. 

Omdat iedereen verschillende wensen heeft op het gebied van overnachten, hebben we de verblijfplaatsen in verschillende categorieën opgedeeld. Er is een keuze uit: hotels, campings, B&B's en vakantieparken. Zie hieronder de pagina's:

Hotels

Campings

B&B's

Vakantieparken

Natuurkampeerterreinen

Mis je enkele bijzondere verblijfplaatsen of heb je tips, laat het ons dan weten op onze contact pagina!

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.