Verblijfplaatsen | De Groote Heide

Ontdek De Groote HeideHoe te bereikenVerblijfsmogelijkheden

De Groote Heide heeft diverse mogelijkheden om te overnachten, in hotels, maar ook midden in de natuur!

header_allemaal_9.jpg

Verblijfsmogelijkheden

Nastuurgrenspark De Groote Heide strekt zich uit over het grondgebied van zes gemeentes. Het gebied is gigantisch groot dus als je alle gevarieerde natuurpracht wilt meemaken heb je aan een dag niet voldoende. Veel bezoekers kiezen dan ook voor een langer verblijf. Ook iets voor jou? Om het je makkelijk te maken hebben we een aantal mogelijkheden verblijfsmogelijkheden voor je op een rijtje gezet. 

Nb.  Het gaat om een beperkte selectie is. Kijk voor meer informatie bij de lokale VVV organisaties

Van der Valk Eindhoven

Van der Valk Eindhoven is een 4-sterrenhotel. Gastvrijheid en hoge kwaliteit staan al generaties lang hoog in het vaandel bij het familiebedrijf. Het hotel bevindt zich aan de Aalsterweg 322 en ligt aan de groene zuidkant van Eindhoven bij de Genneper Parken. Hier zit je meteen in het gebied De Groote Heide. 

Slot Cranendonck

Slot Cranendonck is een grote en natuurlijke camping waarvan een deel aan het water ligt. De camping is gelegen in De Groote heide en ligt op een kleine afstand van De Kempen, twee mooie natuurgebieden gelegen in de grensstreek van Nederland en België. De uitgestrekte bossen en heide zijn een lust voor het oog. De camping is gelegen aan Strijperdijk 9 in Soerendonk. 

Omdat iedereen verschillende wensen heeft op het gebied van overnachten, hebben we de verblijfplaatsen in verschillende categorieën opgedeeld. Er is een keuze uit: hotels, campings, B&B's en vakantieparken. Zie hieronder de pagina's:

Hotels

Campings

B&B's

Vakantieparken

Natuurkampeerterreinen

Mis je enkele bijzondere verblijfplaatsen of heb je tips, laat het ons dan weten op onze contact pagina!

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.