Vakantieparken | De Groote Heide

Vakantieparken

In Natuurgrenspark De Groote Heide zelf zjin niet veel vakantieparken. In de directe omgeving echter wel. Vanaf die locatues is De Groote Heide prima bereikbaar. 

We tonen hier een beperkt aanbod. Kijk voor meer informatie bij de lokale VVV organisaties.

Beverbeekse Heide

Verschillende vakantieparken liggen niet in het Natuurgrenspark De Groote Heide maar in de directe omgeving, zoals bijvoorbeel bij Hamont-Achel en Neerpelt. Vanuit hier kun je snel naar een paar bijzondere natuurparels van ons Natuurgrenspark, zoals de Beverbeekse Heide (B), de Groote Heide (N) en het Leenderbos (N). 

Malpie

In het oosten van Natuurgrensaprk De Groote Heide liggen ook enkele vakantieparken. Vanuit hier ben je snel in bijvoorbeeld de Malpie (N) en Plateaux-Hageven B+N). Beoordeel voor de zekerheid van tevoren even hoeveel natuurschoonheid je op een dag aankunt, want deze gebieden gaan je stil maken!

 

Center Parcs De Kempervennen

Center Parcs De Kempervennen is een bungalowpark gelegen onder Valkenswaard. Vanuit het park, dat op de grens van De Groote Heide ligt, loop of fiets je zo de prachtige natuur van Natuurgrenspark De Groote Heide in. De Malpie is gemakkelijk en snel te bereiken, maar ook Plateaux- Hageven ligt op korte afstand. Het adres van het bungalowpark is Kempervennendreef 8 in Westerhoven.  

Meer informatie over De Kempervennen >

Center Parcs De Vossemeren

Center Parcs De Vossemeren is een mooi park in België, dicht bij de Nederlandse grens. De Vossemeren ligt op korte afstand van ons Natuurgrenspark, waar je als eerste het indrukwekkende grensoverschrijdende natuurgebied Plateaux-Hageven tegenkomt.            Het adres is Elzen 145 te Lommel.

Meer informatie over De Vossemeren >

Center Parc Erper Heide

Center Parcs Erper Heide is een perfecte locatie om met kinderen op ontdekking te gaan, midden in de bossen. Het park ligt ten zuiden van Neerpelt in Peer, dichtbij de Groote Heide-gemeenten Neerpelt en Hamont-Achel. In deze streek heb je prachtige natuur en veel historische monumenten. Het adres is Erperheidestraat 2 in Peer.

Meer informatie over Erper Heide>

Landal Het Vennenbos

Landal Het Vennenbos ligt ten westen van Natuurgrenspark De Groote Heide. Groote Heide-gebieden als Malpie, -Dommeldal en Plateaux Hageven zijn in een mum van tijd bereikt. Het park is gelegen aan de Schouwberg 7 in Hapert.

Meer informatie over Het Vennebos >

Vakantiepark Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen in de plaats Weert. Het park ligt aan de zuidoost kant buiten De Groote Heide. Hier ben je in de buurt van de gemeente Cranendonck en Hamont-Achel. In beide gemeenten kun je eindeloos genieten van de natuur, bezienswaardigheden en leuke terrasjes. Vakantiepark Weerterbergen is een compleet en veelzijdig familiepark wat gelegen is aan de Trancheeweg 7 in Weert.

Meer informatie over de Weerterbergen >

Bospark 't Wolfsven

Bospark 't Wolfsven ligt in Mierlo en vlakbij de Strabrechtse Heide. De vakantiewoningen op dit park zijn allemaal vrijstaand en omgeven door bossen. Naast de Strabrechtse Heide ben je ook erg dicht gelegen bij De Leenderheide en De Stratumse Heide. Omgeven door al deze prachtige natuur ligt dit park aan de Patrijslaan 4 in Mierlo.

Meer informatie over 't Wolfsven >

Recreatiepark De Achterste Hoef

Recreatiepark De Achterse Hoef is gelegen buiten De Groote Heide. Dit betekent niet dat het natuurgrenspark niet snel te bereiken is. In een oogwenk bereik je vanuit Bladel De Groote Heide, vanuit hier kun je de hele westkant van het mooie gebied in Brabant gaan ontdekken. Het park ligt in een bosrijk gebied met verschillende wandel- en fietsroutes in de omgeving. Het adres is Troprijt 10 in Bladel.

Meer informatie over De Achterste Hoef >

Vakantiepark Brugse Heide

Vakantiepark Brugse Heide is bijzonder gelegen, tussen de natuurparken Het Leenderbos en Malpie Midden in hart van Natuurgrenspark De Groote Heide. Dus genieten van de natuur, wandelen, fietsen, kanovaren over de Dommel, etc. De Brugse Heide ligt vlakbij het gezellige Valkenswaard met musea, restaurants en leuke cafés. De Brugse Heide is zeer geschikt voor kinderen; een vakantietreintje, skelters, een buitenzwembad en een indoorspeelpaleis.

Meer informatie over de Brugse Heide >

Mis je een vakantiepark of heb je nog tips, neem dan contact met ons op! 

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.