wielrennen en wielerroutes | De Groote Heide

Wielrennen en wielerroutes

Wielrennen, korte en lange afstanden in België en Nederland.

renfietsen_1.jpg

Wielrennen en wielerroutes

Ontdek de verschillende wielerroutes in De Groote Heide. Dit is een gebied van 6000 (!) hectare prachtige natuur van de groene zuidkant van EIndhoven tot in het Belgische Neerpelt. Aan beide zijdes van de grens kun je genieten van een grote diversiteit aan flora & fauna. Een divers aanbod aan routes voor de echte kilometervreter, maar ook voor de wat meer recreatieve wielrenner.   

Divers aanbod

In de zes gemeenten van De Groote Heide (Cranendonck, Eindhoven, Hamont-Achel, Heeze-Leende, Neerpelt en Valkenswaard) kun je eindeloos lang wielrennen, genieten van de natuur en af en toe een terrasje pakken in een van de charmante dorpen. 

Korte en lange routes zijn aan beide kanten van de grens te vinden. Sommige houden zich niet aan deze grens en laten je de natuurpracht in beide landen zien. Hieronder vind je een overzicht van de wielerroutes in De Groote Heide. Deze zijn te downloaden voor Google Maps of Google Earth, andere mogelijkheden vind je in onze kaart. Bekijk het aanbod, download een route en laat je verrassen door De Groote Heide. 

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.