Gezocht: muzikale talenten die van carnaval houden | Agenda | De Groote Heide
Agenda

Ervaar de rust van de geweldige natuur en de dynamiek en gezelligheid er omheen.

van alles te doen op De Groote Heide
agenda evenementen De Groote Heide
Naamloos-2.jpg
Naamloos-3.jpg
Naamloos-1.jpg
c9c1d52e-da62-4c69-922c-471b4e7f6b4a.jpg

Gezocht: muzikale talenten die van carnaval houden

Muziek overig, Muziekfestival, Varia - vrijdag 08 december 2017

Vrijdag 8 december 2017


Stadscafé De Senaat, Luikerweg 10, 5554 NC, Valkenswaard

D

e voorbereidingen zijn al in volle gang. Nog zes maanden te gaan…. Op vrijdag 8 december a.s. vindt in stadscafé De Senaat weer het jaarlijkse Groot Striepersgats Liedjesfestival plaats. Dit is hét muzikale hoogtepunt voorafgaand aan het carnaval in Borkel, Dommelen en Valkenswaard, oftewel ‘Groot Striepersgat’. De deelnemers die zich reeds hebben aangemeld zijn al volop bezig om inspiratie op te doen. Zij zullen zich

 

in december weer van hun beste muzikale kant laten zien. 

Tijdens het Groot Striepersgats Liedjesfestival (GSL) brengen zo’n 12 deelnemers een eigen lied live ten gehore. Het evenement is opgezet in de stijl van de bekende talentenjachten op televisie, met korte voorrrondes en een finale waarbij zowel een deskundige jury als het enthousiaste publiek bepalen wie de winnaar wordt.

Het GSL wordt dit jaar al voor de 41

e

keer georganiseerd. In het verleden zijn uit dit gezellige muzikale evenement al diverse lokale ‘klassiekers’ geboren die nog elk jaar met carnaval te horen zijn. De organisatie is in handen van de Stichting Groot Striepersgats Liedjesfestival.


Ben jij een muzikaal talent dat van carnaval houdt?

Wil jij meedingen naar de titel ‘Beste carnavalslied van Groot Striepersgat 2017/2018’? Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor het GSL. Dit kan als individu, duo, bandje of groep. Je hoeft geen professionele muzikant te zijn maar het moet wel gaan om een eigen lied dat live ten gehore wordt gebracht. Je kunt live inspelen of meezingen met een vooraf ingespeelde muziekband. Indien gewenst kun je via de organisatie ondersteuning krijgen bij het schrijven van een tekst, melodie of arrangement. Inschrijven of nadere informatie inwinnen kan bij Ewald de Groot via email: secretariaat@striepersgatsliedjesfestival.nl of via tel. 06-13764878.

 

Meer informatie

Meer informatie over het GSL is te vinden op www.striepersgatsliedjesfestival.nl en op Facebook (https://www.facebook.com/gslfestival). Ook via Twitter (@gslfestival) wordt informatie over het GSL gedeeld.

 

 

 

 

 

 

 

Sitemap
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.